100.000 de fani au salutat vedetele prezente la premiera primului film din seria „The Hobbit”

100.000 de fani au salutat vedetele prezente la premiera primului film din seria The Hobbit
Publicat: 29/11/2012, 17:38
Actualizat: 30/07/2014, 14:09

Hobbit-mania a „erupt” miercuri, atunci când un număr de 100.000 de persoane s-au adunat în centrul orașului neozeelandez Wellington, pentru a saluta vedetele prezente la premiera mondială a primului film din trilogia „The Hobbit”, regizat de Peter Jackson, informează express.co.uk.

Admiratorii acestei francize, deghizați în elfi, vrăjitori, goblini și troli, s-au strâns în număr mare pentru a saluta vedetele care au pășit pe covorul roșu, la premiera filmului „Hobbitul: O călătorie neașteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey”.

Mulți dintre ei și-au instalat corturile cu câteva zile înainte de această premieră, de-a lungul uriașului covor roșu, lung de 500 de metri, pe care au pășit nume sonore din industria cinematografică, precum Cate Blanchett, James Nesbitt și Evangeline Lilly.

La premiera filmului au asistat și actorii Elijah Wood, Martin Freeman, Andy Serkis, Richard Armitage și Hugo Weaving.

Potrivit dailymail.co.uk, o absență notabilă de la acest eveniment a fost Ian McKellen, interpretul personajului Gandalf, care nu a putut să ajungă în Noua Zeelandă, dar a ținut să le mulțumească fanilor pentru entuziasmul lor, prin intermediul unui mesaj video care a fost proiectat pe un ecran uriaș.

La eveniment, organizat la Embassy Theatre din Wellington, au asistat regizorul filmului, Peter Jackson, dar și bunul lui prieten, cineastul canadian James Cameron.

Romancierul britanic JRR Tolkien a publicat volumul „The Hobbit” în 1937, dezvoltând apoi aventurile din acest volum în romanul „Stăpânul inelelor”, publicat în 1954.

Primul film din trilogia „The Hobbit” – „Hobbitul – O călătorie neașteptată/ The Hobbit – An Unexpected Journey” – va avea premiera pe marile ecrane românești pe 14 decembrie.

Cel de-al doilea film al trilogiei „The Hobbit” va fi lansat în cinematografe pe 13 decembrie 2013, în timp ce cel de-al treilea este așteptat în vara anului 2014.

Cele trei filme din trilogia „Hobbitul” spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acțiunea din „Stăpânul Inelelor”, pe care regizorul Peter Jackson și echipa sa de producție au adus-o pe marile ecrane în trilogia blockbuster ce a culminat cu „Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui”, premiat cu trei Oscaruri – pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie și cel mai bun scenariu adaptat.

Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.
Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara
Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, orci și vrăjitori.

Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba pe vecie viața, Gollum.

Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu descoperă doar că posedă un curaj și o ingeniozitate care îl surprind chiar și pe el, ci intră și în posesia „prețiosului” inel al lui Gollum, cu calități neașteptate și foarte folositoare. Un simplu inel din aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina.

Ian McKellen se întoarce în rolul lui Gandalf cel Sur, personaj jucat și în trilogia „Stăpânul Inelelor”, alături de Martin Freeman în rolul principal, Bilbo Baggins, și de Richard Armitage, ca Thorin Scut de Stejar. Reluându-și partiturile din „Stăpânul Inelelor”, în trilogia „Hobbitul” revin Cate Blanchett, în rolul Galadriel, Ian Holm, în rolul lui Bilbo cel în vârstă, Christopher Lee, ca Saruman, Hugo Weaving, ca Elrond, Elijah Wood, ca Frodo, și Andy Serkis, ca Gollum.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Toți șoferii au INTERZIS! Nu ai voie să cari așa ceva cu mașina
Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Ziua în care „fecioara din Orleans” a intrat în rândul sfinţilor
×