A bătut un individ care s-a masturbat în fața ei și nu mai scapă de coșmarul hărțuirii. Luptătoarea MMA care a înfruntat un pervers, devastată de incident

Publicat: 27/04/2019, 11:10

Joyce se antrena în Brazilia, lângă Rio, când a avut loc incidentul bizar, scrie dailystar.co.uk. Jolene Viana Ferreira, de 26 de ani, s-a masturbat în fața sportivei, iar aceasta l-a lovit.

Ferreira a fost arestat pentru „acte obscene”, dar ulterior a fost eliberat. Joyce a rămas însă traumatizată și nu mai poate dormi.

„Da, pentru că așa cum a făcut cu mine, ar putea să facă și în fața fiicei, nepoatei cuiva. Acest lucru ar putea distruge o familie. Mi-a afectat viața, dar l-am înfruntat. Nu am putut dormi o săptămână întreagă, îmi aminteam doar scena aceea. Nu știu ce reacție aș avea dacă l-aș vedea pe stradă. Să fiu sinceră, mi se pare dificil, deoarece până acum bărbații se uitau ciudat la mine, la antrenamente, deoarece eram femeie. Dar acest lucru mă motivează să lupt și mai mult!, a declarat luptătoarea.

„Sunt feministă și acum mă implic total în cauza aceasta. A fost prima dată când cineva m-a hărțuit așa, deși trebuie să mă confrunt în fiecare zi cu sexismul celor din jur”.

În fața poliției, individul a declarat că „urina” pe plajă”, când Vieira s-a apropiat de el. Inspectorul Specializat în Asistența acordată Femeilor din Cabo Frio, Juliana Rattes, a spus că acest caz va ajunge la Ministerul Public, „care va colabora cu Curtea Specială de Drept Comun”.

Vieira are 27 de ani și este specializată în Muay Thai și Jiu-Jitsu, postând deseori imagini de la antrenamentele sale.

FOTO:INSTAGRAM/@EUJOYCEVIEIRA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase