A devenit prostituată pentru a-și plăti facultatea / O tânără povestește cum a căzut în „capcana Sugar Daddy” / „M-am urcat în Lamborghini și mi-a dat un sul de bani…”

Redactor:
Silviu Bănilă
A devenit prostituată pentru a-și plăti facultatea / O tânără povestește cum a căzut în „capcana Sugar Daddy” / „M-am urcat în Lamborghini și mi-a dat un sul de bani…”
La început, lui Jessica Hayer i s-a părut distractiv să se întâlnească des cu bărbați maturi, plin de bani, pentru a-și plăti taxele la facultate. Totul s-a transformat însă într-o capcană.

La 19 ani, Jessica Hyer se baza pe banii obținuți din sexul cu bărbații maturi, scrie metro.co.uk. Acum are 24 de ani și le avertizează pe tinere că ar putea să cadă într-o capcană similară.

„Modul în care noțiunea de SUGAR DADDY a fost romantizată este problematic. Există fete vulnerabile, fete minore, care mint în legătură cu vârsta lor, pentru a ajunge pe site-urile matrimoniale. Nu mă înțelegeți greșit, există unele fete care adoră să aibă relații cu acești bărbați. Tot respectul pentru ele.

Dar există și cele care au nevoie de susținere, așa, ca mine, și trec prin experiențe oribile”, a spus Jessica. „Nu ar trebui să vi se pară ceva frumos, pentru că nu este”.

Jess a crescut în Burnley, Lancashire, într-unul din cele mai vulnerabile cartiere din țară, dar a fugit de acasă pentru a se întreține singură în Manchester, încă de la vârsta de 16 ani.

Aceasta a urmat cursurile de Engleză și Teatru la universitate, dar, după un an, avea o datorie de 1.500 lire sterline la prieteni. Slujba de chelneriță nu o ajuta să plătească datoriile și a dat curs unei invitații de pe un site de bărbați singuri și cu bani.

La început, femeia a primit 150 lire sterline pentru a sta la masă cu bărbații, dar nu i-au ajuns banii și a acceptat sume mai mari, în schimbul sexului. „M-am urcat în Lamborghiniul unui milionar, care mi-a dat un sul de bani”, a spus tânăra.

Jess, care a ținut secretă „meseria” ei față de prieteni, s-a întâlnit cu peste 50 de bărbați, de vârsta a doua, din diverse domenii.

În prezent, Jess se recuperează și a înființat o rețea de asistență pentru fetele care caută „sugar daddies”, pentru a-și achita taxele la facultate.

„Am reușit să ies din capcana întâlnirilor cu asemenea oameni și vreau să-i ajut și pe alții să facă asta. Vreau să știe toți că nu consider aceste experiențe ca fiind plăcute. Am avut o experiență oribilă, dar nu am beneficiat de ajutor moral. Vreau să ajut atât femeile, cât și bărbații, fără să judec pe cineva”, a declarat fosta prostituată Jess.

Inchide