• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

A devenit swinger la insistențele soției și a descoperit că-i place să o vadă în brațele altui bărbat. Vestea pe care a primit-o recent l-a bulversat

A devenit swinger la insistențele soției și a descoperit că-i place să o vadă în brațele altui bărbat. Vestea pe care a primit-o recent l-a bulversat
Un bărbat a povestit pentru Th Sun că a devenit swinger la insistențele soției sale, care acum vrea să pună capăt acestei experiențe sexuale. Bărbatul este dezamăgit de dorința de a renunța a soției, mărturisind că momentele în care o vedea făcând sex cu alt bărbat, au fost cele mai plăcute momente din viața lui.

Bărbatul a povestit pentru The Sun cum a devenit swinger.

„Am acceptat ca eu și soția mea să devenim swingeri, nu pentru că voiam să fac sex cu o altă femeie, ci pentru că îmi doream să o văd pe ea simțindu-se bine alături de alt bărbat.

Eu și soția mea avem o căsnicie fericită de 18 ani și trei fii adolescenți.

Acum câteva luni un vechi prieten ne-a invitat la aniversarea de 40 de ani a soției sale. Un grup de zece prieteni am fost la un restaurant și apoi unul dintre ei ne-a invitat la el acasă la o cafea.

Nu îmi amintesc cine a deschis subiectul, dar am început să vorbim despre viața swinger-ilor.

Spre surprinderea mea, unul dintre amici a spus că a devenit swinger, fapt despre care a mărturisit că i-a adus beneficii în căsnicie.  Nu am știut cum să reacționez.

În drumul spre casă soția m-a întrebat dacă vreau să încercăm și noi.

Nu m-aș fi gândit nicodată că este interesată de așa ceva. Am acceptat și l-am sunat pe colegul meu să-l întreb dacă vrea să facem „schimb de soții”. Am mers la ei acasă weekend-ul următor, mai întâi am băut câteva sticle de vin și am mers apoi în dormitor”, a mărtirisit bărbatul.

Bărbatul a povestit ce i-a plăcut cel mai mult în experiența de swinger: 

„Colegul meu a început să-mi sărute soția și nu am putut să-mi iau privirea de la ei. I-am sărutat și eu soția și am făcut sex cu ea, dar în tot acel timp mă concentram asupra zgomotelor de satisfacție pe care le scotea soția mea. Soția mea era tor ce mă interesa în momentul ăla.

Am repetat experiența cu alte două cupluri.

Senzația tare pentru mine era să îmi privesc soția făcând sex cu alți bărbați. A fost cea mai plăcută experienșă sexuală din viața mea.

Într-o seară, în timp ce mă uitam la televizor, soția mea mi-a zis că nu mai vrea să facem asta, pentru că a fost distractiv la început, dar a devenit plictisitor. Sunt dezamăgit, dar știu că nu o pot forța să continuăm, dacă ea nu își dorește asta”, a povestit bărbatul pentru The Sun.  

 

Inchide