A găsit într-o cutie ascunsă sub pat un bilet de avion vechi de 19 ani. Surpriza pe care a avut-o când a trimis un mesaj companiei aeriene

A găsit într-o cutie ascunsă sub pat un bilet de avion vechi de 19 ani. Surpriza pe care a avut-o când a trimis un mesaj companiei aeriene
Publicat: 05/02/2018, 19:19
Actualizat: 05/02/2018, 20:33

Poți să-ți încerci norocul și să mergi în locul în care l-ai putea folosi, însă dacă rezultatul va fi unul negativ, te vei găsi în situația incomodă de a-l arunca direct în coșul de gunoi, rămânând cu gândul la ceea ce-ai fi putut face cu el.

Un bărbat a găsit într-o cutie cu lucruri vechi, ascunsă sub pat, un bilet de avion vechi de 19 ani, în valoare de 400 de dolari, scrie Mirror.

John Walker, pe numele său, a cumpărat respectivul bilet pentru a ajunge la nunta fratelui său în ianuarie 1999, însă nu a mai putut merge la evenimentul cu pricina, deci nu a folosit niciodată biletul respectiv.

Nu avea niciun alt plan de călătorie în acel moment, astfel că a aruncat biletul pe undeva prin casă și a uitat de el.

Atunci când l-a găsit, s-a gândit că și-ar putea încerca norocul și a sunat la compania aeriană. A fost redirecționat la diverse departamente, însă nimeni nu a știut ce să-i spună despre un bilet atât de vechi. Așadar, a decis să trimită un mesaj companiei aeriene prin intermediul Twitter și a primit un răspuns în doar câteva zile.

John a avut noroc. Reprezentanții companiei aeriene au fost impresionați de povestea bărbatului și i-au oferit posibilitatea de a alege o destinație pentru a folosi biletul care, în acest moment, valorează 570 de dolari.