A instalat camere de supraveghere și a descoperit ceva șocant: „Nu-mi venea să cred că propriul soț îmi făcea asta” – VIDEO

A instalat camere de supraveghere și a descoperit ceva șocant: „Nu-mi venea să cred că propriul soț îmi făcea asta - VIDEO
Publicat: 07/08/2019, 11:03

Therese Kozlowski i-a cerut divorțul lui Brian în iunie 2018, dar cei doi au continuat să locuiască împreună. De fapt, bprbatul chiar îi preăgtea cafeaua în fiecare zi, dar gestul ascundea un lucru grav – Brian îi punea doze periculoase de somnifere în băutură.

Therese a descoperit acest lucru abia după ce a început să fie îngrijorată și a instalat camere de supraveghere ascunse în toată casa pentru a descoperi ce planuri punea la cale Brian.

În videoclip se poate observa cum Brian fărâmă pastilele și apoi încearcă să le topească cât mai repede în cafea.

„Brian încerca să mă omoare pentru a nu-și distruge confortul propriei vieți. Am simțit o răceală îngrozitoare, dar în coșmarul ăsta prădătorul era Brian. Am căzut în genunchi și am început să plâng. Abia mă puteam mișca”, a declarat femeia pentru WDIV.

Therese a declarat că a început să aibă suspiciuni după ce i-au apărut mai multe simptome precum oboseală, amețeală și vedere încețoșată.

Se pare că în ultima cafea pe care i-a pregătit-o Brian, acesta i-a pus 8 somnifere.

Bărbatul a fost condamnat la 60 de zile de ănchisoare cu executare și 5 ani de perioadă de probă.

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase