A promis că pleacă acasă. O româncă a scăpat de închisoare în Marea Britanie, după ce s-a prezentat în instanță cu un bilet doar dus către România

Redactor:
Laura Cojocaru
A promis că pleacă acasă. O româncă a scăpat de închisoare în Marea Britanie, după ce s-a prezentat în instanță cu un bilet doar dus către România
O româncă acuzată de furt în Marea Britanie a scăpat de închisoare pentru că i-a promis judecătorului că se va întoarce în țara ei. Instanța a acceptat propunerea tinerei de 19 ani din rațiuni economice.

Mădălina H. a plecat în Anglia în anul 2015, pe când avea numai 16 ani, scrie Daily Mail.

Până în prezent tânăra a fost arestată de mai multe ori în Marea Britanie. A fost închisă în total 14 luni după ce a recunoscut că a furat obiecte de valoare din centre comerciale din Cambridge, Manchester și Nottingham. Tânăra a  furat obiecte în valoare de aproximativ 1500 de lire.

Ultima dată, Mădălina a fost arestată în noiembrie și recent s-a prezentat în fața instanței pentru a-și afla sentința definitivă.

Românca a venit în fața judecătorului cu un bilet de avion către România doar dus și a promis că dacă va fi scutită de pedeapsă va pleca în țara ei și nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie.   

„Comportamentul tău a fost unul inacceptabil. Noi primim cu brațele deschise străinii din toată lumea și tu nu ești tratată diferit pentru că ești din România. Dar tot ce ne dorim este ca străinii care vin în Marea Britanie să respecte legea”, a spus judecătorul.

Judecătorul a ținut să menționeze că nu face acest gest din milă, ci din economie.

„În mod normal nu aș fi acceptat eliberarea unui hoț, dar în felul acesta voi economisi 8000 de lire din bugetul statului. Atât ne-ar fi costat să te ținem în închisoare.  După ce pleci îți recomandăm să stai departe de această țară și să le spui prietenilor tăi din România că hoții de magazine nu sunt acceptați aici”, a conchis judecătorul.

Foto: Daily Mail

 
×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide