A trebuit să se dezbrace în fața lor după ce a fost acuzat de furt: Mi-am desfăcut pantalonii și… / Martorii au rămas șocați – FOTO

A trebuit să se dezbrace în fața lor după ce a fost acuzat de furt: Mi-am desfăcut pantalonii și... / Martorii au rămas șocați - FOTO
Publicat: 30/09/2019, 15:53

Steve Whitehurst, în vârstă de 47 de ani, a fost nevoit să se dezgrace în fața unui paznic pentru a demonstra că nu a furat nimic din magazin, ci că doar are un penis mare.

Bărbatul cumpărase haine în valoare de 400 de lire împreună cu iubita lui și nepotul acesteia.

Însă lucrurile au luat o turnură ciudată când managerul magazinului i-a pus întrebări despre „umflătura” din pantaloni.

„În ziua aceea purtam blugi foarte strâmți, așa că mi se vedea mai mult, da, dar nu este ilegal. Ăsta sunt, nu am ce să fac”, a mărturisit Steve.

„Managerul a început să se certe cu mine. Nu voia să se oprească. Îi repetam că era doar penisul meu. Ulterior mi-am dat jos pantalonii în fața tuturor și stăteam în boxeri spunându-le «Vedeți, n-am nimic de ascuns»”, a continuat bărbatul.

Însă managerul magazinului nu a fost mulțumit, tot i se părea ceva ciudat. Astfel, ulterior, Steve a mers într-o cabină cu un paznic al magazinului pentru a-i arătat ce se ascunde dincolo de boxeri, relatează The Sun.

Bărbatul a depus o plângere pentru modul în care staff-ul magazinului s-a comportat cu el, însă martorii au declarat că bărbatul avea un mod agresiv de a face cumpărături, tot deranjând lucrurile iar o geacă pe care el o probase nu mai avea antifurtul.

Foto: Captură The Sun

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult