A trebuit să trimit trei SMS-uri la numărul respectiv! SCANDAL la Eurovision 2019. Una dintre concurente, NEMULȚUMITĂ că nu s-a calificat

Redactor:
Silviu Bănilă
A trebuit să trimit trei SMS-uri la numărul respectiv! SCANDAL la Eurovision 2019. Una dintre concurente, NEMULȚUMITĂ că nu s-a calificat
Mirela Vaida este nemulțumită după finala națională Eurovision 2019 și acuză probleme la sistemul de vot. Vedeta nu a obținut punctajul necesar pentru a merge mai departe, dar le-a mulțumit celor care au ajutat-o cu reprezentația. „A trebuit să trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr 12, ca să primesc confirmarea!", a scris aceasta pe Facebook.

Mirela Vaida este însărcinată, dar asta nu a împiedicat-o să urce pe scena Eurovision, în finala națională. Cântăreața a acuzat însă greutatea cu care s-a desfășurat votul.

„A trebuit sa trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr 12, ca sa primesc confirmarea ca am votat… Altii au primit mesaj ca televotingul e inchis.. Speachless…Eurovision!”, a scris ea pe Facebook.

„Bună dimineață!!! M-am trezit demult, am dus copiii la grădi iar acum am timp să cuget în timp ce-mi beau cafeaua… S-a terminat și Finală Eurovision. Aseară! Dincolo de problemele inerente oricărei competiții de genul asta în România ( probleme cu televotingul, lipsa de transparență, etc), anul asta Eurovision a avut un alt standard! Mi-a plăcut mult!! De la prestațiile artistice și show-ul conceput de fiecare artist, până la modul de filmare, totul începe să se apropie de ceea ce e prin alte țări!!

 

Am simțit competiția și mi-a plăcut că a fost de calitate. Din punctul meu de vedere, oricare dintre Laura, Bella, Linda sau Ester meritau să câștige. Mi-au mai plăcut mult Olivier și Letiția! Toți au fost ff buni! Iar eu mi-am făcut damblaua’ și am cântat însărcinată în luna a 8-a pe scenă Eurovision, bucurându-mă de această experiență și creându-mi amintiri pe viață! Mi-a mai plăcut experiența juriului internațional de la care am primit note mari (7,8,10)!!.. că de la juriul român nu am primit nimic. ☺️

 Însă nu aș fi realizat nimic fără o echipa de prieteni în spate, care m-a ajutat necondiționat, deși știau că nu sunt câștigătoare. Au făcut-o pentru mine, pentru anii mulți și frumoși care ne leagă și vreau să le mulțumesc din tot sufletul că au spus Da!’ în toată nebunia asta: Cătălin Bugean, pentru sfaturi, idei, concept, grafică din semifinală- deși ne-am dorit multe alte lucruri care nu s-au putut realiza, Dana Furni pentru coregrafie, balet și pt susținerea ei, deși are o grămadă de alte proiecte în lucru, stilistei Mohamed Magda și creatorului Geanina Punkosti pentru interesul și ajutorul în dificultatea de a îmbracă într-un show TV o gravidă în luna a 8-a, Jinga Daniel pentru sfaturi și recomandări și, nu în ultimul rând, profesorului de canto Mariana Chihaia care de 7 ani are grijă de mine și de vocea mea!!!

 

Mulțumesc Michael James Down că ai avut încredere în mine atunci când m-ai ales să îți cânt piesa!! Nimic din ce fac nu ar avea rezultate dacă, însă, nu aș avea alături de mine, necondiționat, cald și generos, publicul care m-a copleșit întotdeauna cu susținerea, mesajele și empatia pe care mi-a transmis-o!! Va mulțumesc din tot sufletul pentru această experiență!!! Mi-a plăcut la nebunie!! De mâine mă întorc la ale mele: merg să cumpăr landou pentru bebe 3 și încep pregătirile!  Până atunci felicit câștigătoarea și o susțin pentru că ea va reprezenta România! Hai, Ester!!!  Să aveți o zi excelență!!!  Va îmbrățișez cu dragoste!!”, a scris Mirela pe Facebook.

foto: youtube.com

Inchide