Această actriță a primit amenințări cu moartea, după ce a postat pe Facebook fotografiile pe care le-a făcut pentru Playboy

Această actriță a primit amenințări cu moartea, după ce a postat pe Facebook fotografiile pe care le-a făcut pentru Playboy
Publicat: 09/09/2017, 18:00

Tânăra era, în urmă cu trei ani, unul dintre ‘iepurașii’ Playboy din Australia, iar fotografiile postate de ea au atras atenția și invidia prietenilor virtuali. „Unii oamenii mi-au transmis că ar fi mai bine să mă sinucid sau îmi trimiteau mesaje de genul ‘Sper să mori’!. M-am mai confruntat cu astfel de momente și când eram mai tânără, dar acum totul era la altă scală”, a dezvăluit Larissa.

VIDEO AICI

Bartolo a dezvăluit că până și prietenul ei a avut o atitudine asemănătoare. Jesse, prietenul Larissei care între timp i-a devenit și antrenor personal de fitnes, a crezut inițial că aceasta postează sub o identitate falsă.

„Ești superbă, dar, sincer, nu cred că ești reală”, a fost primul mesaj primit de Larissa de la Jesse pe Facebook. „Când Jesse mi-a scris pentru prima dată am râs cu poftă. I-am spus că și el arată destul de bine și aș putea spune și eu despre el același lucru”, a dezvăluit actrița din Australia.

În cele din urmă, cei doi s-au întâlnit și în viața reală și au ajuns să aibă o relație serioasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase