• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Aceasta este casa unuia dintre cei mai puternici oameni din lume. Cine este proprietarul

Aceasta este casa unuia dintre cei mai puternici oameni din lume. Cine este proprietarul
Cancelarul german Angela Merkel are o singură proprietate aflată într-o zonă rurală. Locuința este una modestă, despre care puțini ar crede că ar fi deținută de către unul dintre oficialii de frunte ai celei mai puternice țări europene.

Cancelarul german Angela Merkel are o singură proprietate aflată într-o zonă rurală. Locuința este una modestă și puțini ar crede că este deținută de unul dintre cei mai puternici oameni din lume, scrie deschide.md, citând presa rusă.

Jurnaliștii ruși susțin, de asemenea, că Merkel nu deține clădiri impresionante ca alți demnitari și că locuiește într-un apartament închiriat dintr-un bloc din Berlin. Aceștia spun, de asemenea, că în ciuda faptului că i s-a propus de mai multe ori să se mute într-un apartament pus la dispoziția ei de stat, cancelarul a refuzat.

Soțul Angelei Merkel, Joachim Sauer, plătește atunci când o însoțește în deplasările sale cu avionul de stat sau cu elicopterul, dar de cele mai multe ori preferă să zboare separat, cu unele curse de linie.

×
Inchide