AJUTORUL Moșului sau GRINCH? Donald Trump, la un pas să strice Crăciunul unui copil: MAI CREZI în Moș Crăciun? Ai 7 ani, ești LA LIMITĂ

Redactor:
Florin Jinga
AJUTORUL Moșului sau GRINCH? Donald Trump, la un pas să strice Crăciunul unui copil: MAI CREZI în Moș Crăciun? Ai 7 ani, ești LA LIMITĂ
Video. Liderul de la Casa Albă a jucat, mai degrabă, rolul lui Grinch, personajul celebru care a furat Crăciunul. Vezi cum era Trump să-i strice visele unui copil de 7 ani

Soții Trump au preluat mai multe apeluri, iar liderul de la Casa Albă a stricat un pic magia sărbătorilor în discuția cu un băiețel, pentru că a pus existența Moșului la îndoială, informează CNN.

„Asta-i foarte bine! Să te distrezi! Mai crezi în Moșul? Pentru că la 7 ești la limită, nu-i așa? Hai, să te simți bine”, i-a spus președintele american Donald Trump copilului.

Trump a ascultat din nou și a chicotit înainte de a spune: „Păi, doar te distrezi”.  

Președintele i-a spus unui alt interlocutor că Moș Crăciun este în Sahara. Câteva minute mai târziu, a anunțat că Moș Crăciun este departe, în Maroc, dar că va ajunge acasă la cel care sună în dimineața de Crăciun.

La celălalt telefon, Melania Trump a fost cea care le-a răspuns micuților.

„Sper ca dorințele tale să se împlinească”, i-a spus Melania Trump unui copil.

Melania a spus pe Twitter că a-i ajuta pe copii să afle unde este Moș Crăciunlua a devenit una dintre tradițiile sale favorite. Cuplul prezidențial a răspuns și anul trecut apelurilor celor mici.

Moș Crăciun mai are câțiva copii pe listă și termină de distribuit toate darurile din acest an. Moșul a fost detectat ultima oară pe continentul nord-american, potrivit NORAD – Comandamentulpentru apărare aerospațială nord-americană.

Foto: Melania Trump/ Twitter

Inchide