Andreea Bălan a devenit mamă. Cum o cheamă pe „cea mai frumoasă minune” din viața cântăreței

Andreea Bălan a devenit mamă. Cum o cheamă pe cea mai frumoasă minune din viața cântăreței
Publicat: 09/10/2016, 17:22

„Ella e cea mai frumoasă minune din viața mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viața mea.”, a scris Andreea Bălan pe Facebook, alăturând o fotografie în care se vede mânuța nou-născutului în mâna Andreei Bălan.

Andreea Georgiana Bălan, născută pe 23 iunie 1984, în Ploiești, este o cântăreață română de muzică pop și dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmând ca doi ani mai târziu să-și lanseze primul album, Amețiți de fum. A devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up. Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute.

După destrămarea formației Andrè, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo, Te joci cu mine. De atunci a lansat încă 5 albume și 20 de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea Dansez pentru tine, unde se clasează pe locul 1. Alături de același partener, Petrișor Rudge, participă și la varianta internațională a emisiunii, care s-a desfășurat în Mexic, unde a terminat pe locul al doilea. Este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă înfățișate în peste 10 schimbări de costume. A colaborat, printre alții, cu Connect-R, Keo sau Puya.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase