Andreea Răducan ar putea face parte din juriul unui show de televiziune. Cu cine „concurează”

Andreea Răducan ar putea face parte din juriul unui show de televiziune. Cu cine concurează
Publicat: 18/11/2014, 10:45

Deși până acum au stat departe de camerele de luat vederi, preferând discreția, Andreea Răducan și Mariana Bitang ar putea face parte din juriul unui show de televiziune. Este vorba despre „Tumble”, emisiune ce va fi difuzată de ProTV începând de anul viitor, scrie ziarulring.ro.

Potrivit sursei citate, există deja o listă de propuneri pentru acestă producție, iar fosta gimanstă și fost antrenoare a lotului olimpic sunt printre favorite.

Cu toate acestea, Andreea Răducanu susține că încă nu a primit nicio propunere.

„Nici nu știam că acest format va fi difuzat și în România. Pe mine nu m-a contactat nimeni, deci nu pot să spun dacă sunt printre propunerile lor sau nu”, a explicat ea.

CME Programming a achiziționat de la BBC Worldwide, pentru ProTV, drepturile pentru „Tumble”, show ce aduce alături vedete și experți care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Emisiunea difuzată în Marea Britanie o are în rolul de jurat pe Nadia Comăneci, potrivit MEDIAFAX.

„Este un concept foarte frumos, este un concept nou, care a reușit de data asta. Au mai fost două încercări pentru a se face un show care să aibă gimnastica la bază”, a declarat fosta gimnastă. „Acest concept merge, pentru că au o celebritate și un profesionist care fac echipă. Au vreo șase discipline care pornesc de la gimnastică: în aer, trapez, gimnastică acrobatică, gimnastică ritmică, unde îți dau panglica sau mingea. Carl Froch a efectuat un exercițiu foarte spectaculos în care a folosit o roată de motocicletă”, a adăugat ea.

Întrebată ce vedetă din România și-ar dori să vadă în cadrul emisiunii, Nadia Comăneci l-a menționat pe Ilie Năstase: „Văd orice vedetă care are un corp care este cât de cât în formă. Ei nu vor foști gimnaști, dar pe Ilie Năstase l-aș vedea în show, pentru că una dintre celebritățile prezente are 60 de ani și a ajuns până în semifinale”, a spus ea.