Angajatul care a fost dat afară pentru că își făcea treaba mult prea bine

Angajatul care a fost dat afară pentru că își făcea treaba mult prea bine
Publicat: 21/02/2016, 22:52

Totuși, Body a declarat că proprietarii clădirii nu puteau să suporte felul său vesel în care își ducea la îndeplinire sarcinile. A spus că disponibilitatea lui de a oferi ajutorul chiriașilor era observată, dar că a fost totuși concediat. „Mi-au spus” a declarat Body pentru publicația americană.

Pus în situația de a se apăra, Body a replicat că făcea doar ceea ce era rugat să facă. Managementul Heatherwood i-a spus că acest lucru nu contează și l-au concediat adăugând „Din păcate, în acest caz, tipii de treabă nu sunt câștigători.”, potrivit declarațiilor portarului.

„Ne-a fost adus la cunoștință că Ralph nu a îndeplinit sarcinile și procedurile PBS și, după ce s-a discutat cu el în repetate rânduri, a fost decizia lor să îi dea în îngrijire o altă clădire” este replica oferită de reprezentanții companiei Heatherwood Communities într-o scrisoare către New York Post și care plasează vina legată de concedierea lui Ralph Body firmei de managementul facilităților în care lucra, PBS, scrie Business Magazin.