„Atracție fatală”, după 25 de ani. Cum arată astăzi personajele din filmul care a făcut furori la sfârșitul anilor ’80. GALERIE FOTO

Publicat: 15/01/2013, 10:18
Actualizat: 21/01/2014, 01:03

Lansat în septembrie 1987, „Fatal Attraction” a zdruncinat atât industria filmului cât și instituția familiei, prin povestea regizată de Adrian Lyne, care transformă o aventură de o noapte într-un coșmar pentru familia bărbatului implicat, potrivit news.moviefone.com.

Cu șase nominalizări la Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță- Glenn Close) și încasări de peste 156 de milioane de dolari, filmul surprinde experiența dintre un avocat însurat, din Manhattan, (Michael Douglas) și Alex (Glenn Close). Deși bărbatul dorește ca totul să se oprească aici, femeia, instabilă psihic, atribuie aventurii proporții nebănuite și încearcă să își distrugă amantul, dar și pe familia lui, atunci când acesta are remușcări și vrea să își reia viața liniștită alături de soție.

În galeria foto de mai jos puteți vedea cum arată astăzi, la un sfert de secol, personajele din „Atracție fatală”:

Michael Douglas (Dan Gallagher)

Mediafax Foto

Glenn Close (Alex Forrest). Sursa: slate.com

Sursa: slate.com

Anne Archer (Beth Gallagher). Sursa: contactmusic.com

Mediafax Foto

Regizorul Adrian Lyne

Sursa: static.cinemarx.ro

În martie 2010, Michael Douglas și Glenn Close s-au reîntâlnit pentru a memora zilele petrecute pe platourile de filmare la pelicula „Fatal Attraction”, la 22 de ani de la lansare. Ei au vorbit despre film pentru prima dată în public, fiind invitații moderatoarei Oprah Winfrey.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase