Au căzut în direct în timpul emisiunilor TV. Cine sunt vedetele care s-au pus în situații periculoase și penibile

Au căzut în direct în timpul emisiunilor TV. Cine sunt vedetele care s-au pus în situații periculoase și penibile
Publicat: 09/11/2014, 21:48
Actualizat: 19/05/2015, 14:33

Goana dupa audiența le face pe vedetele de la noi să își pună viața în pericol. Mai jos puteți vedea situațiile stânjenitoare în care au fost surprinse divele.

Mihai Morar a ajuns la spital în urmă cu câteva zile când a căzut chiar în timp ce modera emisiunea la care este prezentator. Incidentul a avut loc în timp ce acesta a vrut să parodieze în direct câteva vedete, așa că a adus o scară în platoul emisiunii și a încercat să se urce pe ea. Scara era ținută de una dintre asistentele sale, însă, din cauza podelei alunecoase, scara s-a dezechilibrat, iar Mihai Morar a căzut. Acesta a încercat să salveze aparențele și să de-a impresia că nu s-a rănit, în cele din urmă moderatorul a ajuns la spital cu arcada spartă.

Daniela Crudu a tras și ea o căzătură zdravănă în timpul emisiunii „Splash! Vedete la apa”. Vedeta a sărit în apă și după s-a rănit la frunte. După această experiență, Crudu a rămas cu o cicatrice urâtă deasupra ochiului.

Andreea Bălan a căzut anul trecut în timpul emisiunii unde este jurat – Te cunosc de undeva. Matteo l-a imitat pe Ben Haggerty, cunoscut sub numele de scenă Macklemore, și a cântat în timp ce se plimba pe trotinetă. După momentul lui Matteo, Andreea Balan a vrut să se plimbe și ea cu trotineta, însă s-a ales doar cu o căzătură zdravănă.

Oana Zăvoranu a căzut după ce a alunecat în platoul emisiunii CanCan. Exasperată de încercările lui Marius Baldovin de a o cuceri, vedeta a aruncat cu struguri în el, apoi s-a ridicat pentru a-i turna și apă în cap, numai că a alunecat și a căzut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase