AVENTURA din lumea subacvatică VS magia din lumea TERESTRĂ. Aquaman și Mary Poppins își împart spectatorii în penultimul weekend din decembrie

AVENTURA din lumea subacvatică VS magia din lumea TERESTRĂ. Aquaman și Mary Poppins își împart spectatorii în penultimul weekend din decembrie
Publicat: 22/12/2018, 09:09
Actualizat: 25/03/2019, 19:25

„Aquaman” este genul de film cu roșcate și mușchi. Aventurile se mută din adâncul celor șapte mări din povești până în avionul din care se sare fără parașută. În sfârșit, viața de moștenitor al legendelor nu e chiar ceea ce pare. Sau n-ar trebui să fie, oricum, cel mai bine e să stai relaxat și să vezi unde te duce lupta dintre lumi.

Acțiunea care se întinde în vasta lume subacvatică din cele șapte mări îl are pe Jason Momoa în rolul principal. Filmul dezvăluie povestea lui Arthur Curry, de origine semi-atlantică, și îl duce în călătoria vieții sale, care nu numai că îl va forța să se confrunte cu cine este cu adevărat, ci și să descopere dacă este vrednic să fie rege.

Glumele cu pești și apă sărată se leagă după scenariul următor:

„Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns” cu Emily Blunt, Ben Whishaw și Emily Mortimer. Cunoscuta dădacă se întoarce să își facă numărul cu desene animate și muzică presărată cu confetti chiar în momentul în care banca se pregătește să îi execute pe eroi din cauza unui împrumut care trebuie acoperit fără întârziere. Prin abilitățile ei magice, unice, Mary Poppins îi determină pe protagoniștii care se află într-un impas, să redescopere bucuria care dispăruse din viața lor.

Magia se produce după melodia care urmează:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase