B’estfest Summer Camp 2013 începe vineri

B'estfest Summer Camp 2013 începe vineri
Publicat: 04/07/2013, 19:52
Actualizat: 29/03/2019, 16:43

B’estfest Summer Camp 2013 începe în Tunari vineri, în line up-ul serii fiind Texas și Tiamat, iar în fiecare zi a festivalului programul scenelor principale va alterna, oferind publicului cel mai bun mix de muzică alternative rock, indie rock, hip-hop și soul, informează organizatorii, Emagic.

Accesul în zona de eveniment se va face vineri începând cu ora 17.00, urmând ca în celelalte două zile porțile să se deschidă la ora 16.00, concertele fiind programate să înceapă după ora 18.00.

Pe 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama și Madddog, iar pe Coca-Cola Stage vor concerta Tiamat, Vița de Vie – cu un show special, care va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album „Fenomental” -, 1000 Mods, Niște Băieți și Changing Skins. La Jägermeister Rock Arena vor avea loc show-uri acustice ale celor mai apreciate trupe rock din România, urmate de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground. Pe scenă vor urca Omul cu Șobolani, Les Elephants Bizarres, Țapinarii, Gothic și Diamonds are Forever. La Vodafone Dance Arena, după miezul nopții, vor mixa Joker, CARO și Bass Turbat, cu un show live în premieră la B’estfest, warm-up-ul fiind asigurat de Amon și Yuffa&Hardcore, urmând ca de after party să se ocupe echipa Electrocord (NotSoCommonDj, The Basstard și UNU’).

A doua zi a festivalului, 6 iulie, îl va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principală, iar Biohazard și Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de East Roots și Subcarpați, pe Ciuc Premium Stage, și de White Walls și Piranha, pe scena Coca-Cola. Vodafone Dance Arena va găzdui cele mai fierbinți nume ale scenei drum and bass, dubstep și electro – Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath Ward, Electrocord și Amon -, iar pe Jägermeister Rock Arena vor concerta trupele Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathelast și Roadkill Soda.

Ultima zi a B’estfest are în program nume precum Chase&Status și Enter Shikari, pe scena Ciuc-Premium, alături de Electric Fence și Shadowbox & Chimie, Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity și Hentai Corporation. Distracția din Vodafone Dance Arena va fi asigurată de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer și Basswise (Diamondz & Alex Dark), iar în Jägermeister Rock Arena concertele acustice vor fi susținute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion și Perfect Zero to Infinity, în timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord. Groove On Stage Octogonal Stage include numeroși DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro și hip-hop, precum Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, Fane, Jo.E, Kosta, Martianarts, Miss I, Pseudub, Redulian, Rastahfairy, Rotopercutor, Tzuc și Ufe.

Potrivit organizatorilor, cei care vor să trăiască pe deplin experiența B’estfest Summer Camp, bucurându-se de cele trei zile și trei nopți de concerte și distracție, o pot face și în acest an cazându-se în campingul B’estfest Park, aproape de zona de party-uri. Prețul unui voucher de cazare în camping este de doar 20 lei și, mai mult decât atât, cei care nu au deja un cort în echipamentul personal își pot închiria sau chiar achiziționa unul la „cheie”, având, totodată, la dispoziție o echipă de băieți pricepuți care să acorde asistență tehnică la nevoie.

Accesul în camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, mașini de gătit cu benzină și generatoare pe bază de petrol, droguri, narghilele este interzis. Este permis însă accesul cu alcool în zona de camping, cu condiția să nu fie în recipiente de sticlă și să nu depășească cantitatea de 2 litri/ persoană pentru bere și vin și 0,75 litri/ persoană pentru băuturi alcoolice tari.

De asemenea, anul acesta, campingul va avea o zonă special amenajată pentru cei care aleg să-și țină aproape de cort mașina personală sau vin cu propria rulotă, accesul fiind posibil în baza aceluiași tip de voucher, valabil pentru o persoană, ce poate fi achiziționat cu doar 20 de lei până la finalul lunii iunie.

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport București (RATB), spectatorii B’estfest Summer Camp vor avea la dispoziție și anul acesta o linie specială de transport până la intrarea în zona de festival, care va funcționa tur și retur, de la Piața Charles de Gaulle – chiar de pe breteaua din fața Parcului Herăstrău (stația de metrou Aviatorilor), cu oprire și în Piața Presei Libere, până la intrarea în B”estfest Park.

Autobuzele vor avea inscripționate textul „Linie specială B’estfest” și vor circula cu o frecvență de 15 minute, începând cu ora 16.30 în data de 5 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 16.00 în zilele de 6 și 7 iulie, până la ora 22.00. Se va circula în direcția B’estfest Park inclusiv după ora 22.00, însă la interval de 60 de minute, până la ora 5 dimineața. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B’estfest Park spre București, în funcție de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6.00 dimineața. Prețul unei călătorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, respectiv 3,5 lei, plata fiind posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziționarea titlului de călătorie, chiar la urcarea în autobuz.

Publicul va avea la dispoziție și linia de maxi-taxi 445, cu stație la refugiul de tramvai al liniilor 16 și 36 (din stația de metrou Pipera) sau de la stația Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere festivalului.

Cei care vor veni cu mașina personală vor avea la dispoziție și două parcări în cadrul B’estfest Park, una cu plată situată lângă intrarea în festival, celalaltă gratuită, aflată la o distanță mai mare. În cadrul B’estfest Park vor exista și suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru fanii stilului „pe două roți”.

Abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singură zi (70 de lei) și voucherele de camping (20 lei) sunt disponibile în presale atât online, pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și Librăria Mihai Eminescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....