Bodo vorbește în premieră despre mariajul cu Ioana Băsescu. „Am fost afectat enorm”

Publicat: 09/05/2015, 10:09
Actualizat: 05/07/2016, 19:39

Trupa Proconsul s-a făcut remarcată cu melodia „Cerul”, care a devenit un hit incontestabil. „Este cântecul pe care nu îl ratăm la niciun concert! Necesită o anumită energie, e un cântec greu. De aceea ni s-a părut dificil să ne obișnuim cu ideea că vom cânta asta chiar în fiecare seară, însă după câțiva ani am înțeles că toata lumea vrea >, deși cu mâna pe inimă spun că mai sunt o groază de melodii frumoase, dar care nu au prins la fel”, a declarat Bodo pentru www.ziarulring.ro.

Potrivit lui Bodo, secretul trupei Proconsul este munca în echipă și faptul că „este singura formație în care inginerul de sunet face parte din trupă, ia aceeași bani ca și restul”. „Au venit multe săgeți la mine de-a lungul timpul și mi s-a spus că trupa fără mine nu ar exista, dar eu știu că nici eu nu aș exista fără ei. Colegii mei sunt la fel de importanți”, a declarat Bogdan.

„Mi-a fost greu când eram însurat cu Ioana Băsescu”

A treia soție a lui Bodo a fost Ioana Băsescu, fiica fostului șef de stat Traian Băsescu, Bodo i-a cerut mâna Ioanei pe 19 iulie 2003, pe când Băsescu era primar. Ioana avea 26 de ani, iar Bodo, cu aproape un deceniu mai mult. „Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine, că eu, de fapt, nu am reacționat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost foarte greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca și ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut și am o relație foarte bună cu fostul președinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine și Ioana, a existat mereu o decență față de familia Băsescu și a mea”, a spus Bodo, în interviul citat.

Bodo și-a găsit jumătatea după trei divorțuri și acum se declară foarte fericit alături de Loredana, soția sa. „De șase ani am ales să citesc Biblia și să o consider cartea cu instrucțiunile vieții. De atunci chiar ni s-a schimbat viața. Am devenit oamenii potriviți unul pentru celălalt. Pe 30 ianuarie am aniversat 6 ani de căsnicie și 8 ani de relație, căsnicia perfectă, femeia perfectă. Omul care mă înțelege, mă ajută și mă susține foarte tare. Se roagă pentru mine, mă iubește, glumește cu mine. Sunt foaarte fericit! Sunt pur și simplu fericit!”, mărturisește artistul.

Cât despre zvonurile mediatice, potrivit cărora ar fi fost „un bețiv” sau că „s-ar fi drogat”, Bodo spune că sunt doar minciuni. „Nu m-am drogat niciodată. Mai bine o țigară și un pahar”. Artistul îl apreciază pe actualul președinte, Klaus Iohannis, dar spune că și Băsescu „a generat o schimbare în România, lucru de care țara avea nevoie”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult