Brad Pitt a glumit pe seama căsătoriei cu Angelina Jolie la premiile SAG. Cum continuă relația după divorț

Brad Pitt a glumit pe seama căsătoriei cu Angelina Jolie la premiile SAG. Cum continuă relația după divorț
Publicat: 21/01/2020, 19:34

Pitt și Jolie continuă o colaborare începută cu ani în urmă, pe când erau soț și soție. Cei doi au șase copii, trei adoptați și trei biologici, și par să se înțeleagă destul de bine ca să lanseze împreună o nouă băutură.

Brad Pitt a glumit la premiile SAG despre apropierile dintre el și personajul pe care l-a interpretat în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon A Time… in Hollywood”. Printre altele a vorbit și despre felul în care acesta „nu se înțelege cu soția”.

În timpul premiilor, Pitt a fost fotografiat glumind cu fosta sa parteneră, actrița Jennifer Aniston, și ea premiată duminică pentru rolul din „The Morning Show”.

Vinul spumant anunțat este produs de crama lor Chateau Miraval. Cei doi actori au cumărat crama din Sudul Franței în 2018. Nunta lor a avut loc în 2014 chiar la castelul care dă numele cramei.

Pitt și Jolie s-au despărțit în 2016. Ultima dată au apărut împreună la un eveniment oficial în luna noiembrie 2015.

Cei doi au lansat deja un vin Miraval Cotes de Provence Rosé de la Miraval în 2012, când întreaga producție a fost adjudecată în numai câteva ore, în timp ce în 2018 au avut pe piață vinul rose The Studio. Numele produsului venea de la un studio de înregistrări instalat deasupra cramei de fostul proprietar, muzicianul de jazz Jacques Loussier. Mari artiști, precum Pink Floyd (au înregistrat „The Wall”) , AC/DC (au înregistrat albumul „Blow Up Your Video”), Rammstein, Muse, Wham !, Sting, Indochine, Chris Rea, Maxime Le Forestier sau Sade, și-au găsit inspirația în acest loc și au ales să înregistreze aici datorită calității sunetului.

Marc Perrin din partea familiei legendare producătoare de vinuri, care produce licorile de la Château Miraval împreună cu cele două vedete, a afirmat într-un interviu acordat publicației Wine Spectator că „vom crea singura marcă de șampanie exclusiv rose. Vom încerca să împingem calitatea vinului rose cât se poate de departe pentru zona Chamagne”.

Perrin arătat și că pentru producerea noii șampanii rosé, Château Miraval a lucrat cu Rodolphe Péters, cunoscut drept unul dintre cei mai la modă cultivatori-producători din zonă.

Pitt și Jolie ar fi plătit în 2008 nu mai puțin de 67 de milioane pentru domeniul Miraval, pe lângă cramă, castelul numărând 35 de camere, o piscină acoperită și un centru spa.

Familia lor, care în momentul despărțirii îi mai număra și pe micuții Maddox, acum în vârstă de 17 ani, Pax, 15ani , Zahara, 14 ani, Shiloh, 12 ani, și Knox și Vivienne, de 10 ani, a petrecut mai multe vacanțe la castel.

În momentul despărțirii, actorii au decis să păstreze crama pentru copiii lor.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000, pentru rolul secundar din „Girl, Interrupted/Tinerețe furată”, a mai fost nominalizată la premiile Academiei de film americane în 2009, pentru partitura din „Changeling/Schimbul”, regizat de Clint Eastwood. A devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft” și a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Mr. & Mrs. Smith/Domnul și doamna Smith”, „A Mighty Heart/Speranța moare ultima”, „Gia”, „Gone in 60 seconds/Dispari în 60 de secunde”, „Alexander/Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” și „Maleficent”. Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur. Al doilea lungmetraj regizat de actrița americană, „Unbroken/De neînvins”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI). Actrița a mai regizat „By the Sea/Pe malul mării” (2015) și „First They Killed My Father” (2017), nominalizat la Globurile de Aur și BAFTA. Actrița este din aprilie 2012, emisar special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Brad Pitt este actor și producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar și trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuțe” și „Moneyball”. În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul „The Big Short”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase