Brad PITT, acuzat că este prea ZGÂRCIT cu copiii săi. Ce îi reproșează Angelina JOLIE

Brad PITT, acuzat că este prea ZGÂRCIT cu copiii săi. Ce îi reproșează Angelina JOLIE
Publicat: 08/08/2018, 10:40
Actualizat: 28/03/2019, 15:41

În documentele depuse de avocatul lui Jolie, marți, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că actrița americană vrea ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul acestui an.

În aceleași documente, se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate „regulat”.

Mindy Nyby, purtător de cuvânt al actriței, a declarat, marți, că cea mai recentă acțiune din instanță are ca scop „să determine o încheiere a mariajului într-un mod în care să clarifice următoarele etape din viața lor și să îi permită ei (Angelinei Jolie, n.r.) și lui Brad să se reangajeze ca părinți devotați copiilor lor”.

Purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze subiectul.

O sursă apropiată actorului a declarat, în schimb, că acesta este „o persoană care își ține promisiunile”.

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie și că el și Angelina Jolie au decis să renunțe la „ură” și să încerce să ajungă la un consens.

Cei doi au cerut divorțul motivând „diferențe ireconciliabile”, însă bătălia pentru custodia celor șase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind și cercetat pentru acuzații de abuz, însă a fost declarat nevinovat în cele din urmă.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase