Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actrițe, din respect pentru Angelina Jolie

Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actrițe, din respect pentru Angelina Jolie
Publicat: 22/05/2013, 15:54
Actualizat: 29/07/2014, 17:03

Actorul american Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actrițe în afară de Angelina Jolie și a luat această decizie din respect pentru partenera lui de viață, afirmă un bun prieten al starului hollywoodian, citat de dailymail.co.uk.

Brad Pitt a luat această decizie din proprie inițiativă, afirmă aceeași sursă într-un interviu acordat revistei Esquire.

Totodată, Brad Pitt spune că acele manifestări de afecțiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor șase copii ai cuplului, în special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, în vârstă de opt ani.

În interviul acordat numărului din iunie/ iulie al revistei Esquire – realizat înainte ca Angelina Jolie să anunțe public că a suferit o dublă mastectomie -, actorul a vorbit cu multă candoare și tandrețe despre reacția fiicei sale Zahara, care i-a cerut să renunțe la „ședințele de sărutat” cu Angelina Jolie.

„Odată, am intrat în cameră, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit și mi-a spus: «Tati, nu vei începe să te săruți din nou cu mami, nu-i așa?»”, a povestit, amuzat, actorul.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire că Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actrițe pentru că este foarte îndrăgostit de Angelina Jolie.

Actorul spune că se simte cel mai fericit atunci când se află în compania logodnicei sale și a celor șase copii ai cuplului.

„Am foarte puțini prieteni. Am doar o mână de prieteni apropiați, îi am aproape de mine pe membrii familiei mele și nu am fost niciodată atât de fericit. Confecționez diverse lucruri. Nu am avut o altă perioadă din viața mea în care să fi fost atât de fericit”, a spus Pitt.

În același interviu, actorul vorbește cu multă căldură despre logodnica sa, copiii lor și despre viața de familie.

„Întotdeauna mi-am spus că, dacă voi dori vreodată să îmi întemeiez o familie, o voi face la scară mare. Am vrut să fie haos în casă. În casa noastră există un zgomot constant, pentru că mereu cineva chicotește, țipă, plânge sau sparge ceva”.

„Îmi place la nebunie treaba asta. Urăsc când ei sunt departe. Poate că e drăguț să te afli într-o cameră de hotel și să îți spui: «Ce bine, în sfârșit pot să îmi citesc ziarul!» Dar apoi, până a doua zi, îmi e dor de toată acea cacofonie din casa noastră, de toată viața de acolo”, a mai spus acesta.

La vârsta de 49 de ani, starul american pare tot mai captivat de viața de familie, însă a dezvăluit și faptul că în trecut se temea de incapacitatea lui de a se atașa.

„Ajungeam până departe cu anumite proiecte, dar apoi, dintr-odată, voiam să fac altceva. Mai am doar două credite până să termin facultatea. Doar două credite. Tot ce trebuia să fac era să scriu un eseu. Ce fel de persoană e un astfel de bărbat? Acel tip de bărbat mă sperie – este genul de om care lasă întotdeauna ceva neterminat”, a spus Pitt.

Brad Pitt, care își promovează în aceste zile cel mai recent film al său, intitulat „World War Z”, crede că drogurile recreaționale pe care le-a consumat în trecut au provocat anumite „pagube”.

„Multă vreme am crezut că mi-am provocat prea multe pagube – cauzate de droguri. Eram puțin cam în derivă. Eram un tip care simțea că a crescut într-un spațiu vid și voia să vadă lucruri, voia să se simtă inspirat. Am mers în căutarea acelor lucruri. Mi-am irosit astfel mulți ani din viață. Dar apoi m-am trezit și am simțit că îmi iroseam șansele. A fost o schimbare la nivelul conștiinței. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu circa zece ani. A fost ca o epifanie – am luat decizia de a nu-mi mai irosi șansele. Am simțit că m-am trezit. Altfel, la ce bun să mai trăiești?”, a declarat actorul.

Brad consideră că Angelina Jolie este „o eroină”, după ce logodnica sa a publicat un articol în New York Times, săptămâna trecută, în care a dezvăluit faptul că a suferit o dublă mastectomie, ea fiind purtătoare a unei gene care crește cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar. Marcheline Bertrand, mama actriței, a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă grea cu cancerul ovarian.

Brad Pitt a lăudat curajul partenerei sale de viață, care speră că dezvăluirea ei le va ajuta pe celelalte femei aflate într-o situație similară.

„Ne-am amenajat propriul nostru salon postoperatoriu și totul a devenit amuzant. Poți să transformi această experiență într-o aventură”, a declarat ulterior actorul american pentru USA Today.

„Sunt încă emoționat. Ea ar fi putut să nu vorbească deloc despre acea operație, dar nu cred că cineva ar fi avut de câștigat ceva din asta. Pentru ea a fost foarte important să împărtășească această experiență, pentru ca celelalte femei din lumea întreagă să înțeleagă că acea decizie nu trebuie neapărat să fie una înfricoșătoare. De fapt, poate fi un lucru care îți dă putere, ceva care poate să te facă mai puternic și pe noi toți mai puternici”.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația