BRIO SONORES după finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: „Nu vom renunța niciodată la muzica bisericească. Pregătim un mare concert”

BRIO SONORES după finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: „Nu vom renunța niciodată la muzica bisericească. Pregătim un mare concert
Publicat: 17/05/2014, 13:07

Pentru băieții de la BRIO SONORES, FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 a fost „cea mai mare minune din viața” lor. Imediat după ce au fost desemnați câștigătorii marelui premiul în valoare de 120.000 de dolari, cei opt tenori au acordat un interviu în care au mărturisit că li s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri.

„A fost un vis, doar 10% credeam că se va împlini. Sunt prea mulți talentați”, au declarat BRIO SONORES pentru Știrile ProTV. „Este cea mai mare minune din viața noastră. Este cea mai are experiență pe o scenă, pe cea de la ROMÂNII AU TALENT. Suntem emoționați și le mulțumim părinților, rudelor și celor care cred în noi, le mulțumim din suflet”, au adăugat muzicienii.

Acum, BRIO SONORES, marii câștigători ai show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, plănuiesc să plece într-un turneu prin România și Republica Moldova.

„Am crescut mult profesional și individual. Am avut multe de învățat de la acest show. ROMÂNII AU TALENT este o catapultă pentru viitor, este ca o poartă pentru ca lumea să e audă, să transmitem mai departe ce vrem noi pentru public”, au explicat membrii grupului BRIO SONORES. „ROMÂNII AU TALENT reprezintă poarta succesului și a viitorului nostru. În seara aceasta ni s-a schimbat viața. Este cea mai minunată seară din viața mea și ROMÂNII AU TALENT este un proiect excepțional, ce nu trebuie să dispară niciodată. Deschide uși, deschide oportunități, dăruiește o viață frumoasă. Este ceva extraordinar”, au adăugat tenorii.

„Urmează noi surprize. Vom pregăti un foarte mare concert, cu cele mai frumoase cântece, melodii. Victoria ne-a dat cea mai frumoasă notă pe care am putut-o avea vreodată”, au adăugat băieții de la BRIO SONORES.

Formația BRIO SONORES s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinții Trei Ierarhi”, de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, inițial fiind un cor bisericesc. Ulterior însă, BRIO SONORES a început să abordeze și alte genuri muzicale.

„Am fost cor bisericesc, chiar și acum cântăm la Mănăstirea Horești – Sfântul Cneav Vladimir în fiecare duminică și ținem mult la acest gen de muzică”, au povestit ei. „Nu abordăm însă doar acest stil, abordăm mai degrabă pop-opera, o operă mai lejeră care a prins la public. Ne vom strădui toată viața ca prin intermediul muzicii bisericești să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru această șansă. Practic, ne-a arătat o minune”, au mai spus băieții de la BRIO SONORES.

„Vom încerca toate stilurile, toate sunt frumoase, dar la muzica bisericească nu vom renunța niciodată. Datorăm totul lui Dumnezeu”, a spus muzicienii din BRIO SONORES la final.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'N-aveți curaj să vă aruncați!' Îngrozitor! Colegele de clasă, prezente la locul sinuciderii celor două...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Porci vânduţi la poartă. Oferta unui localnic pentru clienţi: "Îl tranşăm în patru şi aia...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Șoferii vor fi amendați automat iar examenul auto va fi mai greu. Schimbări importante ale...
VIDEO - Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut...
Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt...
Adina Iuliana Ghervase, “Văduva neagră” de la Iaşi, a ieşit din puşcărie! După ce beată...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Ema Uta, săruturi dezlănțuite în noapte cu un bad boy de oraș. Sunt imaginile sfârșitului...
Descoperire ȘOCANTĂ la Pompeii! Arheologii italieni au fost ULUIȚI după ce au scos...
PUTIN CUTREMURĂ omenirea! Anunţ istoric făcut chiar azi de ţarul Rusiei
Soluție în fața unui cutremur. Gândacul care poate salva victimele
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Clasă de ardeleni la ora de Română: Elev Pop, spune, te rog, o...