BRIO SONORES după finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: „Nu vom renunța niciodată la muzica bisericească. Pregătim un mare concert”

BRIO SONORES după finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4: „Nu vom renunța niciodată la muzica bisericească. Pregătim un mare concert
Publicat: 17/05/2014, 13:07

Pentru băieții de la BRIO SONORES, FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4 a fost „cea mai mare minune din viața” lor. Imediat după ce au fost desemnați câștigătorii marelui premiul în valoare de 120.000 de dolari, cei opt tenori au acordat un interviu în care au mărturisit că li s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri.

„A fost un vis, doar 10% credeam că se va împlini. Sunt prea mulți talentați”, au declarat BRIO SONORES pentru Știrile ProTV. „Este cea mai mare minune din viața noastră. Este cea mai are experiență pe o scenă, pe cea de la ROMÂNII AU TALENT. Suntem emoționați și le mulțumim părinților, rudelor și celor care cred în noi, le mulțumim din suflet”, au adăugat muzicienii.

Acum, BRIO SONORES, marii câștigători ai show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, plănuiesc să plece într-un turneu prin România și Republica Moldova.

„Am crescut mult profesional și individual. Am avut multe de învățat de la acest show. ROMÂNII AU TALENT este o catapultă pentru viitor, este ca o poartă pentru ca lumea să e audă, să transmitem mai departe ce vrem noi pentru public”, au explicat membrii grupului BRIO SONORES. „ROMÂNII AU TALENT reprezintă poarta succesului și a viitorului nostru. În seara aceasta ni s-a schimbat viața. Este cea mai minunată seară din viața mea și ROMÂNII AU TALENT este un proiect excepțional, ce nu trebuie să dispară niciodată. Deschide uși, deschide oportunități, dăruiește o viață frumoasă. Este ceva extraordinar”, au adăugat tenorii.

„Urmează noi surprize. Vom pregăti un foarte mare concert, cu cele mai frumoase cântece, melodii. Victoria ne-a dat cea mai frumoasă notă pe care am putut-o avea vreodată”, au adăugat băieții de la BRIO SONORES.

Formația BRIO SONORES s-a înființat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinții Trei Ierarhi”, de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, inițial fiind un cor bisericesc. Ulterior însă, BRIO SONORES a început să abordeze și alte genuri muzicale.

„Am fost cor bisericesc, chiar și acum cântăm la Mănăstirea Horești – Sfântul Cneav Vladimir în fiecare duminică și ținem mult la acest gen de muzică”, au povestit ei. „Nu abordăm însă doar acest stil, abordăm mai degrabă pop-opera, o operă mai lejeră care a prins la public. Ne vom strădui toată viața ca prin intermediul muzicii bisericești să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru această șansă. Practic, ne-a arătat o minune”, au mai spus băieții de la BRIO SONORES.

„Vom încerca toate stilurile, toate sunt frumoase, dar la muzica bisericească nu vom renunța niciodată. Datorăm totul lui Dumnezeu”, a spus muzicienii din BRIO SONORES la final.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?