Călugării Shaolin Kung Fu vor susține un spectacol în februarie 2016, la București

Redactor:
Diana Parvulescu
Călugării Shaolin Kung Fu vor susține un spectacol în februarie 2016, la București
Legendarii călugări Shaolin Kung Fu vor prezenta publicului român, pe 27 februarie 2016, la Sala Palatului din București, cultura chineză, într-un show care include exerciții fizice intense, executate de un grup de 14 maeștri.

În mănăstirea lor din apropierea muntelui sfânt Song Shan, budiștii zen practică exerciții fizice și mentale la cele mai înalte niveluri corporale și spirituale, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Qi” – energia care inundă corpul uman – poate fi blocată și stimulată prin meditație și tehnici de respirație, astfel încât cei care știu să o controleze pot deveni imuni la durere și răni pentru scurt timp și o pot folosi pentru a accelera procesul de vindecare.

Show-ul, care va fi pus în scenă la Sala Palatului, va consta în mișcări fizice ce vor tăia respirația, executate de un grup de 14 călugări și maeștri, conduși de maestrul templului în vârstă de 75 de ani.

Publicul va face cunoștință și va interacționa cu lumea secretă a filosofiei și a miturilor culturii chineze, a budistului zen și, în special, a energiei care dă viață corpului uman, „Qi”. Prin scene de o mare intensitate emoțională, călugării vor face demonstrații uluitoare ale abilităților în kung fu și qi gong.

Călugării Shaolin Kung Fu se află în prezent într-un turneu special prin care sărbătoresc 20 de ani de show-uri incredibile susținute pe întreg mapamondul.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețuri care variază în funcție de categoria de loc: 245 de lei la VIP, 180 de lei la categoria I, 160 de lei la categoria 2, 100 de lei la categoria 3 și 80 de lei la categoria 4. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe eventim.ro.

Inchide