Campion la „băut viteză”. Tânărul care bea o halbă de votcă în 7 secunde și trei sticle de vin pe minut- VIDEO

Publicat: 21/05/2012, 10:14
Actualizat: 17/12/2012, 18:51

Un student de 21 de ani din Marea Britanie a lansat o modă periculoasă în rândul tinerilor din campusurile universitare, după ce a postat pe internet o serie de filmulețe în consumă cantități uriașe de alcool în timp record, scrie Daily Mail.

Se pare că individul studiază la Universitatea din Leeds, însă demonstrațiile sale nebunești i-au inspirat și pe alți studenți din toată țară să-și testeze rezistența la alcool.Copii fidele ale filmulețelor postate de tânărul de la Leeds au apărut în număr mare pe internet.

În cele 12 demonstrații video care l-au făcut celebru, tipul poartă o cagulă pe cap ca să-și ascundă identitatea. Studentul bea o halbă de vodkă în doar șapte secunde și trei sticle de vin într-un singur minut.

Presa locală din Leeds a scris că, din videclipurilor încărcate pe internet reiese că în doar două săptămâni tânărul a băut aproape 160 de unități de alcool, adică de patru ori mai mult decât limita maximul recomandat unui adult pentru acest interval de timp.

Într-unul dintre filmulețele pe care le semnează „Omul vs băutura”, el apare într-o bucătărie, în timp ce dă gata o halbă de vodkă în doar șapte secunde, în timp ce „publicul” său poate fi auzit aclamând pe fundal.

Într-o altă înregistrare, studentul a răspuns la „provocarea curcubeului” și a băut o sticlă de vin roșu, una de vin alb și una de rose, în doar 60 de secunde.

De când a început să posteze pe internet demonstrațiile periculoase, adică de aproximativ o lună, el a câștigat tot mai mulți simpatizanți. Iar cu fiecare „episod” demonstrațiile sale erau tot mai riscante.

Atunci când utilizatorii de pe YouTube au început posteze comentarii în care scriau că ceea ce bea „eroul” poate fi doar apă chioară, studentul a aprins băutura spirtoasă dintr-o halbă înainte de a o da pe cât, ca să demonstreze că lichidul este într-adevăr alcool.

Atunci când și-a dat seama că toată popularitatea pe care a căpătat-o în rândul internauților britanici ar putea să-i dăuneze, studentul a ales să i se confeseze redactorului șef al ziarului de la Universitatea din Leeds.

Tânărul a spus că mesajul său a fost interpretat greșit de studenți și că el nu vrea să instige la gesturi necugetate. El a spus că a ajuns atât de popular în rândul studenților din Marea Britanie, încât are 10.000 de fani pe pagina de Twitter și aproape tot la fel de mulți pe profilul de Facebook.

Mai mult, studentul a spus că a rămas șocat să vadă că, în semn de apreciere, unul dintre „fanii” săi și-a tatuat deviza”Omul vs băutura” pe unul dintre brațe, alături de cuvintele „Un exemplu mai bun decât tata”.

Un altul a postat pe internet un clip-replică la demonstrațiile studentului din Leeds, în care arată că și el poate să dea pe gât o halbă de whisky și de vodkă în 30 de secunde.

Văzând până unde foate duce fanatismul pe l-a creat în jurul său „Omul vs băutura” a tras un semnal de alarmă tinerilor care exagerează cu alcoolul. El s-a văzut nevoit să-i mintă că a ajuns de urgență la spital din cauza alcoolului, postând o fișă de internare falsificată, alături de îndemnul de a nu consuma alcool în mod iresponsabil.

Tânărul a atras și o sumedenie de critici din partea organizațiilor de sănătate și a conducerii instituției de învățământ. El este acum cuprins de remușcări și regretă că a transmis un mesaj negativ celor de vârsta sa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...