Când va fi lansat „Fast & Furious 7”

Redactor:
Florin Badescu
Când va fi lansat „Fast & Furious 7”
Cel de-al șaptelea film din franciza cinematografică "Furios și iute/ Fast & Furious", cu Vin Diesel în rolul principal și regizat de James Wan, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 11 iulie 2014, informează contactmusic.com.

Cel de-al șaptelea film din franciza cinematografică „Furios și iute/ Fast & Furious”, cu Vin Diesel în rolul principal și regizat de James Wan, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 11 iulie 2014, informează contactmusic.com.

Actorul Vin Diesel, în vârstă de 45 de ani, însoțit de colegii săi din distribuția acestei francize, inclusiv Paul Walker, celălalt protagonist al seriei, au fost prezenți la CinemaCon din Statele Unite, marți, pentru a promova cel de-al șaselea film, care va fi lansat luna viitoare. Vin Diesel a anunțat cu această ocazie că cel de-al șaptelea opus va ajunge pe marile ecrane în iulie 2014 și a spus că „mai este loc de încă două sau trei filme în această serie”.

Datorită datei de lansare care a fost aleasă pentru „Fast & Furious 7”, acest film de acțiune va concura în box office-ul nord-american cu o altă peliculă mult așteptată, „X-Men: Days of Future Past”, care va ajunge în cinematografe o săptămână mai târziu.

Vin Diesel, care este și producător al francizei „Fast & Furious”, le-a oferit fanilor câteva informații în exclusivitate despre noul film din această serie: „Următorul (film) va fi probabil cel mai mare dintre toate”.

James Wan este cineastul care a fost ales să regizeze „Fast & Furious 7”, preluând astfel această franciză de la Justin Lin, care a regizat al șaselea film din serie.

Filmul „Fast & Furious 6” va fi lansat pe 24 mai.

Tags:
Inchide