Când vor fi finalizate cercetările în cazul morții lui Paul Walker

Când vor fi finalizate cercetările în cazul morții lui Paul Walker
Publicat: 02/12/2013, 14:52
Actualizat: 02/12/2013, 15:01

Biroul de medicină legală din Los Angeles analizează în această perioadă înregistrările cu fișele dentare ale victimelor accidentului în care și-a pierdut viața actorul Paul Walker, starul francizei „Furios și iute”, alături de o altă persoană, sâmbătă, în California, informează variety.com.

Dana Bee, de la Biroul de medicină legală din Los Angeles, a anunțat, duminică, faptul că instituția pentru care lucrează a contactat familiile celor două victime și așteaptă să primească fișele dentare ale acestora pentru a le compara apoi cu o serie de radiografii postume.

Cele două victime au fost cuprinse de flăcări după ce automobilul Porsche Carrera GT s-a lovit de un stâlp și un copac, explodând la puțin timp după aceea, în fața unei clădiri din localitatea Santa Clarita din California. Dana Bee spune că Biroul de medicină legală va avea nevoie de alte 48-72 de ore pentru a finaliza investigația și pentru a efectua identificarea victimelor.

Strada unde a avut loc accidentul, sâmbătă după-amiază, a fost de atunci redeschisă pentru trafic, au precizat autoritățile. Poliția din Los Angeles spune că viteza a reprezentat un factor important în producerea acestui accident de automobil.

Potrivit cotidianului Santa Clarita Valley Signal, accidentul s-a produs la mică distanță de Always Evolving Performance Motors, un magazin auto deținut de Paul Walker și de cealaltă victimă, Roger Rodas, un bun prieten al actorului. Martorii oculari au declarat pentru publicația Santa Clarita Valley Signal că au încercat în zadar să stingă incendiul izbucnit după accident. Agentul de presă al actorului a confirmat faptul că Paul Walker nu se afla la volanul automobilului Porsche.

„Am alergat cu toții spre mașinile noastre, am luat extinctoarele și ne-am întors imediat la automobilul avariat. Acesta era cuprins de flăcări. Nu mai rămăsese nimic. Erau prinși în interior. Au venit angajați de la acel magazin și prieteni ai victimelor. Am încercat în zadar. Am încercat cu extinctoarele”, a declarat Antonio Holmes pentru același cotidian.

Paul Walker și Roger Rodas plecaseră de puțin timp de la acel magazin, unde participaseră la un eveniment de caritate, sâmbătă după-amiază.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios și iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunțat reprezentantul vedetei.

Paul Walker și-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” și „Tânăr și neliniștit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios și iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” și „Furios și iute 7”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...