Câți oameni s-au strâns în prima zi a festivalului Neversea

Câți oameni s-au strâns în prima zi a festivalului Neversea
Publicat: 08/07/2017, 22:37

Potrivit organizatorilor, peste 47.000 de „festivalieri” au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întreagii zile.

Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani, de scena principală, dar și de Marea Neagră.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea Neversea 2017. Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat, în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști, printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada și mulți alții.

Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-și dorește să se reîntoarcă la Neversea.

Ella Eyre a cucerit inimile fanilor din România deja, iar artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

Legendarul Tiesto a adunat, vineri seara, în fața scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din țară, cât și din străinătate, iar Lost Frequencies și Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie.

Tujamo a declarat, imediat după cele două ore de show încheiate cu un răsărit superb la malul mării, că deja și-a creat o legătură specială cu fanii din România și că în mai puțin de o lună asteaptă să îi revadă la Untold.

„De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieși bine, însă de fiecare dată cand mă urc pe scenă, mi se depășesc toate așteptările și mi se pare incredibilă legătura dintre mine și fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca și artist”, a declarat Tujamo.

Sâmbătă seară, pe cele șapte scene ale festivalului vor urca Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Mike Perry, Ferry Corsten, Klangkarussell, Marc Romboy, Matthias Tanzman, Praslea, Cezar, Dubtil, Julia Govor, Blondish.

Orașul Constanța s-a transformat, pentru trei zile, în polul distracției de la malul Mării Negre, Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim și mulți alții urmând să urce pe cele șapte scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, Neversea.

La prima ediție a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern și plaja Trei Papuci a fost transformat în plaja Neversea, pe cele șapte scene amplasate urmând să urce peste 150 dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Festivalul Neversea se desfășoară pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, iar accesul participanților se poate face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde sunt amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea