Câți români s-au uitat la cea de-a patra ediție „Vocea României”

Câți români s-au uitat la cea de-a patra ediție Vocea României
Publicat: 10/10/2015, 13:17

Pe întreaga durată de difuzare, 20.31 – 22.52, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21.25, competiția vocilor a reușit să aducă în fața televizoarelor peste 2,5 milioane de persoane.

A patra ediție a noului sezon „Vocea României” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 14 puncte de rating și 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obținut 9 puncte de rating și 21% share, informează Pro TV.

Potrivit sursei citate, cea de-a patra ediție a noului sezon „Vocea României” a strâns, vineri seară, concurenți cu voci incredibile, replici și reacții savuroase ale antrenorilor, multă energie și momente de ținut minte, iar opt concurenți au reușit să convingă că merită să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul de 100.000 de euro.

Elvis Silitră este cel care a urcat primul pe scena vocilor și a interpretat melodia „Time is running out”. Dacă antrenorii nu și-au dat seama la început dacă este vorba despre o fată sau un băiat, explozia din vocea concurentului a deslușit misterul. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga s-au întors pentru a-l aduce pe concurent în echipa lor, însă Moga a fost cel care l-a convins.

Alina Colțan a cântat într-un mod original piesa „Empire State of mind” și a reușit să-l impresioneze pe Smiley, iar Irina Pelin a interpreat melodia „A natural woman” și a demonstrat că are o voce puternică, cu care l-a cucerit pe Marius Moga.

De asemenea, Antonio Fabrizi a dovedit că poate cânta mai multe genuri muzicale, iar Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga au încercat să-l convingă să meargă în echipa lor. Concurentul a ales să meargă mai departe în echipa Loredanei.

Florina Călin a cântat aseară melodia „Nobody’s wife” și l-a impresionat încă din primele secunde pe Tudor Chirilă cu timbrul său grav, iar Larisa Ciortan a interpretat o melodie solicitantă, „Smells like teen spirit”, și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, dar Smiley a fost antrenorul câștigător.

Totodată, Florina Lorena Stoian a cântat o melodie extrem de sensibilă, „See you again”, și a avut o interpretare pe măsură, cu care a reușit să întoarcă scaunul lui Marius Moga.

Loredana, Tudor Chirilă și Marius Moga nu au avut nevoie de foarte mult timp să fie convinși de vocea lui Adrian Stănescu, care a cântat melodia „Purple rain”. Concurentul a demonstrat că este talentat, are un timbru aparte, și, astfel, a pătruns în sufletele antrenorilor, care au încercat să-l determine să li se alăture într-una dintre cele trei echipe, dar Adrian a decis să meargă mai departe în competiție în echipa lui Tudor Chirilă.

Vineri seară, Loredana a adus în echipa ei un concurent, Smiley și Tudor Chirilă, câte doi concurenți, iar Moga, trei. În momentul acesta, #echipaLoredana are șase concurenți, #echipaMoga și #echipaSmiley, câte opt concurenți, iar #echipaTudor are zece concurenți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice