Câți telespectatori au urmărit cea de-a șasea ediție a noului sezon „Vocea României”

Câți telespectatori au urmărit cea de-a șasea ediție a noului sezon Vocea României
Publicat: 24/10/2015, 11:44

Vineri seară, au continuat audițiile pe nevăzute la „Vocea României”, iar opt concurenți și-au găsit câte un loc într-una dintre cele patru echipe.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 23.00, la nivel național, peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit competiția muzicală, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21.00, peste 2,3 milioane de persoane au vizionat show-ul.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV, a șasea ediție a noului sezon „Vocea României” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13,5 puncte de rating și 32% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obținut 7,7 puncte de rating și 18,3% share.

Lupta concurenților pentru un loc în #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley și #echipamoga devine din ce în ce mai intensă, se arată în comunicatul citat.

Iulian Selea a deschis cea de-a șasea seară de audiții pe nevăzute. Concurentul a cântat melodia „Take me to church” și a reușit să o impresioneze pe Loredana cu timbrul său grav. Antrenoarea a fost singura care s-a întors pentru Iulian.

Paula Rotar a interpretat într-o manieră proprie melodia „Sail” și i-a sedus pe Smiley, Loredana și Tudor Chirilă cu vocea sa, care s-au întors pentru a o convinge să meargă în echipa lor. Concurenta a ales să meargă mai departe în competiție, spre marele trofeu „Vocea României”, alături de Tudor Chirilă.

Totodată, antrenorii au fost încântați, vineri seara, de vocea Norei Deneș, care a cântat din spatele cortinei melodia „Highway to hell”. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga s-au întors pentru ea, iar concurenta l-a ales pe Smiley.

Cu toate că a fost extrem de emoționat, Adrian Tănase a cântat foarte bine melodia „When a man loves a woman” și a reușit să întoarcă trei scaune. Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă au negociat cu el minute în șir și i-au explicat de ce ar trebui să aleagă echipa lor, dar Adrian l-a ales, în cele din urmă, pe Marius Moga.

Luciana Ștefan a interpretat piesa „Trouble with my baby” și a reușit să creeze momente spectaculoase în cântec. Vocea ei puternică i-a determinat pe Marius Moga și pe Loredana să se întoarcă și să înceapă lupta pentru ea, iar câștigător a fost Moga.

Modul în care Ibitoye Oluwatobi (Tobi) a cântat melodia „A man’s world” l-a convins pe Tudor Chirilă să se întoarcă foarte repede, urmat fiind de Smiley. Cei doi antrenori s-au ridicat în picioare la finalul momentului și au aplaudat interpretarea concurentului, însă Tobi l-a ales pe Smiley.

De asemenea, vineri seară, Tonina Tarnosche a interpretat melodia „Walking in Memphis” și a reușit să o convingă pe Loredana că merită să meargă mai departe. Și Delia Pitu se numără printre concurenții care continuă experiența „Vocea României”. Aceasta a cântat melodia „If I ain’t got you”, iar Marius Moga și Tudor Chirilă s-au întors și au făcut tot posibilul să o ia în echipa lor, dar Tudor a fost cel care a câșigat „lupta”.

Încă opt concurenți și-au găsit, vineri seara, un loc într-una dintre cele patru echipe. Fiecare antrenor a adus câte două voci noi în echipa sa, iar, după cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute, Tudor Chirilă are 13 concurenți, Smiley și Marius Moga au câte 12, iar Loredana – 11 concurenți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee