Caz medical șocant. Medicii au extras din ea bijuterii în valoare de 53.000 de lire. Ce înghițise femeia i-a lăsat fără cuvinte – FOTO

Caz medical șocant. Medicii au extras din ea bijuterii în valoare de 53.000 de lire. Ce înghițise femeia  i-a lăsat fără cuvinte - FOTO
Publicat: 25/07/2019, 15:24

Doctorii au fost uimiți în timpul operației când au extras bijuterii în valoare de 53.000 de lire din stomacul femeii.

Aceasta fusese adusă la spital de urgență după ce vomita încontinuu.

În timpul procedurii medicale, chirurgii au extras 69 de lanțuri, 80 de cerei, 46 de monede, 11 inele pentru nas, 4 chei și alte lucruri.

Mama tinerei a mărturisit că observase lipsa unor anumite ornamente și lucruri, dar nu avea nicio idee că de fapt fiica ei le înghițea.

Aceasta a povestit că monedele proveneau din magazinul fratelui ei iar atunci când o lua la întrebări pe Runi referitor la obiectele dispărute, aceasta începea să plângă.

Doctorii au declarat că, deși majoritatea obiectelor erau din materiale neperețioase, altele erau din aur și valorau foarte mult.

Când a ajuns la spital, starea de sănătate a tinerei era critică, aceasta având nevoie de 5 trasnfuzii de sânge. Abia după o săptămână medicii au decis să o opereze, relatează Daily Mail.

Doctorul Biswas, conducătorul echipei de chirurgi, a declarat că: „Dacă o operam mai devreme nu ar fi supraviețuit”.

Foto: Captură Daily Mail

Foto: Pixabay