• Publicat:
Magazin

Cazare gratis în case de lux pentru turiștii care îndeplinesc o condiție simplă și plăcută. Noua tendință a vacanțelor în străinătate

Iubitorii de animale și de călătorii își pot satisaface cele două placeri într-un mod ieftin de sărbători. A apărut un serviciu prin care oamenii primesc găzduire în casele unor proprietari de animale, dacă au grijă de ele, cât timp stăpânii sunt plecați.

Cazare gratis în case luxoase, cu peisaje mirifice și animale iubitoare. TrustedHousesitters lansează un serviciu prin intermediul căruia turiștii se pot caza gratuit în anumite proprietăți, dacă acceaptă să aibă grijă de animalele proprietarilor.

În Los Angeles, turiștii pot sta într-o vilă cu piscină gratuit de sărbători, dacă au grijă de câinele proprietarilor, un Rhodesian Ridgeback.

În Valea Yarramalong, la nor de Sydney, stăpânii unor pisici își pun la dispoziție casa rustică celor care vor să fie bone pentru animale.

În Divonne le Bain, Franța, stăpânii unui Terrier pe nume Crappy își pun la dispoziție casa pentru iubitorii de animale care vor să aibă grjă de câine cât timp ei sunt plecați de sărbători.

Pentru a posta anunțuri pe site, stăpânii animalelor și cei care doresc să fie bone pentru acestea trebuie să plătească o taxă de membru de 119 sau 148 de dolari pe an, în funcție de abonamentul dorit.
 

 

Inchide