Ce planuri au prințul William și soția sa, ducesa Catherine de Cambridge, pentru noul membru al familiei

Ce planuri au prințul William și soția sa, ducesa Catherine de Cambridge, pentru noul membru al familiei
Publicat: 14/09/2014, 18:50
Actualizat: 26/03/2019, 05:17

După ce au încălcat tradiția regală și au ales să nu angajeze o dădacă permanentă pentru prințul George, ducele și ducesa de Cambridge au decis ca pentru al doilea copil să angajeze o bonă.

„A fost o muncă foarte grea cu George și au fost o mulțime de nopți nedormite”, a declarat o sursă apropiată cuplului. „Kate a spus că va avea ajutor pentru următorul”, a completat aceasta.

În loc să se bazeze pe ajutorul întregii familii, cuplul a început deja să facă aranjamentele necesare pentru a se folosi de serviciile unei persoane specializate, în prima perioadă de după nașterea copilului.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prințul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

La fel ca la prima sarcină, ducesa de Cambridge suferă de grețuri matinale violente și a fost tratată în ultimele șase zile de medicii familiei regale la palatul Kensington.

Afecțiunea ducesei – denumită „hyperemesis gravidarum” – o obligă pe aceasta să primească hidratare suplimentară, medicamente și nutrimente.

Prințul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al doilea în ordinea de succesiune la tron, și Kate Middleton s-au cunoscut în septembrie 2001, la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde erau amândoi studenți.

În Scoția, Kate l-a convins pe William să nu părăsească universitatea, unde el urma, ca și ea, cursuri de istoria artei, însă fără prea mare tragere de inimă. Ea l-a convins să rămână și să opteze în schimb pentru cursurile de geografie.

În iunie 2003, William le-a spus jurnaliștilor că nu are „o iubită constantă”, într-o perioadă în care Kate avea o relație cu altcineva.
De Crăciun, în același an, au apărut speculații potrivit cărora cei doi formează un cuplu. Atunci când au fost fotografiați în timpul unei vacanțe de schi, în martie 2004, reprezentanții palatului Buckingham nu au negat.

În aprilie 2007, purtătorul de cuvânt al palatului regal a confirmat că cei doi s-au despărțit. Câteva fotografii îl prezentau pe William participând la petreceri în compania altor femei.

Câteva luni mai târziu, cei doi s-au împacat și s-au mutat împreună, într-o perioadă în care William a început să lucreze la o bază pe care Royal Air Force o deține în Țara Galilor.

Cu ocazia unei vacanțe în Kenya, în octombrie 2010, prințul a cerut-o pe Kate în căsătorie și i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, prințesa Diana.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria lor grandioasă, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în fața camerelor video ale presei din lumea întreagă, o lume fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează fața modernă a celei mai celebre familii regale.

Având de acum titlurile oficiale de duce și ducesă de Cambridge, William și Catherine au efectuat primul lor turneu regal în iunie și iulie 2011, în Canada și California.

Pe 3 decembrie 2012, internarea ducesei Kate într-o clinică medicală din cauza unor grețuri violente a constrâns palatul regal să anunțe sarcina acesteia, care nu depășise încă pragul critic de trei luni. Frenezia mediatică declanșată de acel anunț a dus la producerea unei tragedii: o angajată a spitalului în care era internată Kate, păcălită de o farsă organizată de un post de radio australian, s-a sinucis.

Kate și-a reluat apoi, puțin câte puțin, angajamentele oficiale, silueta ei rotunjindu-se practic sub privirile pătrunzătoare ale presei internaționale. După o ultimă apariție publică pe 15 iunie, pentru aniversarea oficială a reginei, Kate și-a luat câteva săptămâni de vacanță, departe de privirile indiscrete, pregătindu-se pentru venirea pe lume a deja celebrului „bebeluș regal”.

Născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prințul George, fiul prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte