Ce s-a întâmplat la o jumătate de oră după venirea pe lume a acestui copil. „Chirurgul a spus că este un miracol”

Ce s-a întâmplat la o jumătate de oră după venirea pe lume a acestui copil. Chirurgul a spus că este un miracol
Publicat: 14/03/2014, 07:50
Actualizat: 03/09/2019, 22:02

Fiica lui Robin Cyr a venit pe lume după ce, timp de mai multe ore, femeia se aflase în travaliu. Întrucât bebelușul rămăsese blocat în canalul de naștere mai mult timp, medicii de la IWK Health Centre din Halifax, Canada, nu au putut face nimic pentru a-l salva, relatează NY Daily News.

Astfel, după 25 de minute în care s-a încercat resuscitarea sa, fetița a fost declarată moartă. După ce a fost scoasă din sala de nașteri însă, micuța s-a trezit brusc la viață și a început să respire.

„Chirurgul a spus că este un miracol”, a povestit proaspăta mămică. „A spus: îmi pare rău că am renunțat la resuscitare la un moment dat, pentru că, iată, acum fetița respiră singură”, a mai spus ea.

Foto: NY Daily News

Femeia este convinsă și ea că întreaga întâmplare este un semn divin. „Mătușa mea era acolo… Este o binecuvântare pentru că rugăciunile ei sunt foarte puternice. Când ea a început să se roage, copilul meu a revenit la viață”, a spus ea.

„Tot ce pot spune este că aici este mâna Lui Dumnezeu. Asta spune toată lumea, fetița mea este aici pentru un motiv. Dumnezeu a readus-o la viață cu un motiv anume”, a adăugat Robin Cyr în cele din urmă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase