Cea mai scumpă vacanță din lume costă peste 1 milion de euro. Pachetul turistic include și câteva vizite în România

Redactor:
Mădălina Chițu
Cea mai scumpă vacanță din lume costă peste 1 milion de euro. Pachetul turistic include și câteva vizite în România
Site-ul britanic VeryFirstTo, care promovează produse de lux, a creat cel mai scump pachet turistic din lume

Site-ul britanic VeryFirstTo, care promovează produse de lux, a creat cel mai scump pachet turistic din lume, scrie site-ul tnooz.com. Pachetul turistic cuprinde inclusiv locații din România.

Potrivit sursei citate, VeryFirstTo a realizat un circuit turistic de doi ani, timp în care persoanele care aleg acest pachet pot vizita cele 962 de monumente patrimoniu UNESCO din toată lumea, care se găsesc în 157 de țări. Prețul acestui pachet depășește un milion de euro.

tnooz.com scrie că pachetul turistic costă mai exact peste 1.162.000 de euro. Din această sumă exorbitantă, o parte, respectiv apraope 6.000 de euro, va fi donată UNESCO pentru întreținerea partrimoniului.

Itinerariul complet include opriri la faimoase atracții turistice precum Taj Mahal sau Machu Picchu, precum și situri mai puțin cunoscute, dar inedite, precum ferma pictată din Halsingland, din Suedia.

Cei care vor achiziționa pachetul turistic vor ajunge și în România, pentru că și aici sunt siteuri aflate în patrimoniul UNESCO. Astfel, turiștii vor petrece câteva zile în Delta Dunării, la mănăstirile din Moldova, Horezu, la bisericile fortificate  din Transilvania, la fortăreața dacică de la Orăștie, dar vor vizita și centrul istoric al Sighișoarei și bisericile din lemn din Maramureș.

Pentru că tariful sejurului este unul destul de ridicat și nu este accesibil tuturor, persoanele care aleg acest pechet turistic vor putea călători la business class atunci când există locuri disponibile. Nici la capitolul cazare, oferta britanicilor nu este mai prejos. Printre hotelurile de cinci stele la care vor fi cazați turiștii se numără George V – din Paris, The Plaza – din New York, Ritz-Carlton – din Moscova, Cipriani Hotel – din Veneția și Taj Palace – din Mumbai.

 

Inchide