Celebrul luptător de MMA Conor McGregor a făcut un anunț ȘOCANT pentru fani

Celebrul luptător de MMA Conor  McGregor  a făcut un anunț ȘOCANT pentru fani
Unde dai și unde crapă! Conor McGregor, arestat în Corsica / Starul MMA, acuzat de expunere indecentă
Publicat: 26/03/2019, 09:20
„ Un mic anunț: am decis să mă retrag din sportul cunoscut drept ‘Arta martiala mixta’.”, a scris McGregor, în vârstă de 30 de ani, pe platforma de socializare.

„Le doresc tuturor vechilor mei colegi să le meargă tot mai bine în competiție. Acum mă alătur foștilor mei colegi care deja s-au retras. O Pina Colada adevărată de la mine, băieți!”

Controversatul luptător irlandez, a cărui porecla este „Notorious” (n. r. Notoriu), este pe locul 8 în clasamentul Ultimate Fighting Championship (UFC). Părăsește sportul un scor de 21-4-0 și centuri UFC în două divizii.

Anunțul lui McGregor vine la doar câteva ore după un interviu difuzat la emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, în care luptătorul a afirmat că este în negocieri pentru o luptă viitoare.

McGregor i-a mărturisit prezentatorului: „Următoarea mea luptă s-ar putea să fie în iulie. Vom vedea ce se va întâmpla. Au loc o mulțime de negocieri. Lupta este un joc nebun, dar, după cum le-am mai spus fanilor mei, sunt în formă și pregătit.”

Nu este pentru prima dată când McGregor își anunță retragere pe Twitter. În 2016, a făcut următoarea postare: „Am decis să mă retrag de tânăr.”

CNN a reușit să ia legătura cu McGregor și cu reprezentanții UFC pentru a cere lămuriri referitoare la anunț.

La începutul acestei luni, McGregor a fost arestat în baza unei acuzații de jaf armat puternic și de comportament neadecvat în urma unei altercări cu un fan care îl fotografia.

Fanul și McGregor părăseau hotelul Fontainebleau Miami Beach, când cel dintâi a încercat să facă o fotografie cu luptătorul cu un telefon mobil, potrivit unui raport al poliției. Ulterior, luptătorul a smuls telefonul din mâna ceilulalt, apoi l-a călcat în picioare de câteva ori.

Ultima luptă a lui McGregor s-a încheiat cu înfrângerea lui, în cea de-a patra rundă, de către luptătorul rus Khabib Nurmagomedov, un meci în urma căruia cei doi s-au agresat reciproc.

Ambii luptători au primit interdicții după altercație – irlandezul a primit o suspendare de șase luni și o amendă de 50.000 de dolari, în timp ce oponentul lui a fost suspendat timp de nouă luni și amendat cu 500.000 de dolari de către Nevada Athletic Commission (n. r. Comisia de Atletism din Nevada).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase