Cine determină două treimi din divorțurile pronunțate în Marea Britanie

Cine determină două treimi din divorțurile pronunțate în Marea Britanie
Publicat: 17/11/2014, 21:12

Mamele își conving copiii să divorțeze și au o influență majoră asupra lor, scrie Daily Mail. 63% dintre cei intervievați au declarat că familiile lor au avut un cuvânt greu de spus, în direcția despărțirii. 1 din 10 britanici au spus că frații sau surorile i-au convins să divorțeze. Totodată, 67% dintre cei intervievați au recunoscut că sunt bucuroși de decizia familiei, care i-a ajutat să treacă peste o căsnicie care nu funcționa. Studiul a fost realizat în rândul a 2.700 de britanici divorțați.

Cei mai mulți respondenți au spus că soacra a avut un rol esențial în divorțul lor. 74% dintre subiecți au declarat că fostul partener de viață a ascultat întotdeauna mai mult de familia sa. 3 din 10 britanici au declarat că erau nefericiți în mariaj, chiar înainte ca familia lor „să-i salveze”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase