• Publicat:
Magazin

Cine va fi viitorul președinte al României. Carmen Harra face anunțul, după ce a prezis rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale

Cine va fi viitorul președinte al României. Carmen Harra face anunțul, după ce a prezis rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale
După ce a prezis cu exactitate rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale din 2019, unde au rămas în cursă Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, prezicătoarea Carmen Harra răspunde la marea întrebare: Cine va câștiga în turul doi?

„Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece și lucruri pozitive. Și, după ce a cerut data de naștere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. „Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (n.r. – în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra, citată de știritv.ro.

„Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”, a explicat Harra.

Totodată, Carmen Harra a vorbit recent despre ce se va întâmpla în 2019 la nivel social.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989″, a susținut Carmen Harra.

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a precizat clarvăzătoarea, potrivit b1.ro.

Inchide