• Publicat:
Magazin

Comedia „Nuntași de închiriat” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc – TRAILER

Comedia „Nuntași de închiriat” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc – TRAILER
Comedia "Nuntași de închiriat/ The Wedding Ringer", de Jeremy Garelick, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 464.444 de lei și 24.311 spectatori.

Pelicula, distribuită de InterCom Film Distribution, îi are în distribuție pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco și Josh Gad și prezintă povestea lui Doug, care urmează să se însoare, dar nu are niciun prieten pe care să îl desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide să apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmează pare să fie mai mult decât și-a dorit.

Locul al doilea a revenit lungmetrajului „Joc periculos/ Wild Card”, de Simon West, cu încasări de 435.204.07 de lei, de vineri până duminică, potrivit cinemagia.ro. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, îi are în distribuție pe Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara și Milo Ventimiglia, iar acțiunea se petrece în Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant. O fată bătută și plină de sânge e aruncată dintr-o mașină la o curbă și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la urgențe, unde tot ce mai poate spune e „Nick”. Nick să fie individul care i-a făcut asta? Filmul de acțiune a fost vizionat de 21.889 de spectatori, în weekendul de premieră.

 

 

„The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game”, de Morten Tyldum, care prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reușit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria țară pentru faptul că era homosexual, s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 346.211 de lei. Pelicula, nominalizată la premiile Oscar, este distruibuită de Forum Film România și a avut 17.299 de spectatori.

Locul al patrulea a revenit lungmetrajului „Lunetistul American/ American Sniper”, de Clint Eastwood, care a avut încasări de 325.292,64 de lei, în al doilea weekend de proiecții. Filmul „Lunetistul american” este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-și colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât și lupta acestuia cu traumele cauzate de război și încercarea de a fi un soț și un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper. Pelicula, distribuită de Freeman Entertaiment, a fost vizionată de 17.259 de spectatori.

Lungmetrajul de animație „Cei șase super eroi/ Big Hero 6”, de Don Hall și Chris Williams, s-a clasat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări 306.217 de lei și 16.135 de spectatori. „Cei șase super eroi”, distribuit de Forum Film România, spune povestea micului geniu Hiro Hamada, pentru care știința roboților nu are niciun secret, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege ițele unui complot criminal ce amenință cu distrugerea dinamicului și tehnicizatului oraș San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să își salveze orașul.

Inchide