CONCERT LEONARD COHEN la București. Toate informațiile necesare despre spectacol

CONCERT LEONARD COHEN la București. Toate informațiile necesare despre spectacol
Publicat: 21/09/2012, 16:53
Actualizat: 26/03/2019, 16:40

Accesul la concertul pe care cântărețul canadian Leonard Cohen îl va susține sâmbătă, în Piața Constituției din București, se va face începând cu ora 17.00, show-ul urmând să debuteze la ora 20.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Organizatorii concertelor pe care cântărețul Leonard Cohen și cvartetul Il Divo le vor susține sâmbătă, respectiv duminică, în Piața Constituției din București, prezintă în comunicat detaliile despre program și reguli de acces.

Astfel, la concertul lui Leonard Cohen, porțile se vor deschide la orele 17.00, iar show-ul va începe la ora 20.00.

În următoarea seară, la concertul Il Divo, porțile de acces se vor deschide la orele 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Pentru confortul spectatorilor și în general bunul mers al evenimentelor, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Acestea sunt situate de-o parte și de alta a Pieței Constituției (dinspre Bulevardul Națiunile Unite și dinspre Calea 13 Septembrie).

Potrivit comunicatului, publicul este rugat să nu aducă la cele două concerte: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spațiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la evenimente, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun și în special metroul (stațiile Piața Unirii, Piața Unirii 2 și Izvor). Întrucât zona de concert este situată în centrul Capitalei, unde circulația va fi temporar restricționată, organizatorii sfătuiesc publicul să evite folosirea autoturismelor personale în vecinătate, întrucât numărul locurilor publice de parcare este foarte redus.

Șoferii nu vor putea circula, sâmbătă și duminică, de la orele 15.00 la 24.00, pe Bulevardul Unirii, între bulevardele Libertății și I.C. Brătianu, precum și pe Bulevardul Libertății, între Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

Rutele ocolitoare pe care pot merge șoferii în timpul restricțiilor de trafic sunt Bulevardul Unirii – Bulevardul Regina Maria – Piața George Coșbuc – Bulevardul Libertății – Calea 13 Septembrie și Calea 13 Septembrie – strada Izvor – strada B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței.

Două sute de jandarmi vor asigura măsurile de ordine și siguranța spectatorilor prezenți la concertele susținute de Leonard Cohen și Il Divo în Piața Constituției, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Jandarmii vor fi prezenți atât în zona desfășurării spectacolelor, cât și pe traseele de sosire și plecare ale participanților la concerte.

Potrivit comunicatului organizatorilor, este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la evenimente a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează asemenea nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate plasate în proximitatea porților de acces.

Ultimele bilete pentru concertele susținute de Leonard Cohen și Il Divo sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe www.eventim.ro.

Veteranul trubadur canadian Leonard Cohen a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român, de sâmbătă, din Piața Constituției din București.

Pe de altă parte, cvartetul Il Divo, care va concerta la București, în Piața Constituției, duminică, propune un spectacol ce presupune o călătorie muzicală printre piese celebre din repertoriul internațional, teme din musicaluri de mare succes, dar și compoziții proprii de pe noul său album. Il Divo este format din tenorul american David Miller, cântărețul francez de muzică pop Sebastien Izanbard, baritonul spaniol Carlos Marin și tenorul Urs Bühler din Elveția.

Organizatorii estimează că sâmbătă vor participa la eveniment 15.000 de spectatori și duminică vor fi 5.000 de persoane.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trei femei s-au infectat cu HIV după ce au apelat la Terapia Vampir! Aceasta este...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro