CRĂCIUNUL VEDETELOR. Cum petrec Monica Davidescu, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Margareta Pâslaru

Publicat: 24/12/2012, 19:01
Actualizat: 07/08/2015, 12:03

Patru dintre cei mai iubiți artiști din România au vorbit semnificația pe care Crăciunul o are în familiile lor, dar și despre darurile pe care și le doresc în acest an.

Monica Davidescu: „Colindatul, covrigii cu ceai și cadourile puține mi-au umplut copilăria”

Actrița Monica Davidescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că își petrece Crăciunul în familie, la casa surorii sale de la Breaza, prilej cu care și-a amintit de sărbătorile copilăriei lor, când ziua de ajun, colindatul, covrigii cu ceai și cadourile foarte puține primite erau o încântare.

„Eu am pățit accidentul acela la ‘Dansez pentru tine’ și, pentru trei săptămâni, nu am voie să pun piciorul jos, așa că am hotărât să facem Crăciunul la Breaza, la sora mea, unde sunt deja cu fetița. A venit și Moșul, ne-a adus brăduț și fetița mea a fost și la grădinița de aici și a primit deja cadouri. S-a dus și a doua oară, sperând că va mai primi ceva”, a spus râzând Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan.

Ea a mai spus că, în acest an, în familie, redescoperă Crăciunul tradițional. „Având în vedere că ne-am reîntors în familie, mă bucur să redescopăr Crăciunul tradițional, cu colinde și cu împărțit de covrigi și nuci. Îmi amintesc că, pe când eram mici, mergeam toți copiii din sat la colindat, luam la rând toate casele din sat și ne bucuram enorm pentru fiecare covrigel primit, pentru că atunci asta ne dădeau oamenii. Și colindam de obicei în noaptea de 23 spre 24 decembrie și apoi ne număram covrigii din desagă cu o plăcere foarte mare și îi mâncam a doua zi cu ceai. Era o încântare. Ne bucuram foarte mult și de puținele, foarte puținele daruri pe care le primeam de la tatăl meu de la serviciu. Era o mare încântare când găseam o pereche de șosetuțe sau o pereche de mănuși sau opt bomboane de pom sau două portocale”, a spus Monica Davidescu.

„Acum chiar am depănat amintiri cu sora mea și am găsit patru globulețe de pom din cele șase pe care le aveam în copilărie. Eram foarte fericite pe atunci că aveam șase globulețe, câte două de fiecare, fiind trei surori. Lucrurile puține ne-au umplut copilăria mai mult decât abundența de acum, când nu mai știm ce să le cumpărăm copiilor și ei tot nu sunt mulțumiți Ziua de ajun, colindatul, covrigii cu ceai și cadourile foarte foarte puține care veneau de la serviciul tatălui mi-au umplut copilăria. Sunt cele mai frumoase amintiri de Crăciun”, a mai spus Monica Davidescu.

Alexandru Arșinel: „Cel mai frumos dar de Crăciun ar fi să vină nepoțeii în vizită”

Actorul Alexandru Arșinel a declarat, pentru MEDIAFAX, că, pentru el, cel mai frumos dar de Crăciun ar fi o vizită din partea nepoțeilor săi, la Sinaia, unde își petrece sărbătorile.

În acest an, Alexandru Arșinel a ales să își petreacă sărbătorile la casa de vacanță din Sinaia, unde așteaptă vizita nepoților săi.

Arșinel nu ezită să le facă la rândul său daruri copiilor și nepoților săi. În acest sens, actorul a mărturisit că a interpretat de câteva ori rolul lui Moș Crăciun, pentru copiii săi. „Am văzut că se uită cumva curios la mine, dar nu m-am deconspirat… avem și noi actorii avantajele noastre”, a glumit Arșinel.

Totodată, actorul și-a amintit de sărbătorile copilăriei sale, când, din cauza războiului, nu a cunoscut personajul MoșCrăciun

„Eu nu am știut nici dacă există nici dacă nu există (MoșCrăciun, n.r.). Era imediat după refugiu, eram niște copii mai vitregiți de bucuriile Moșului. Pe atunci nu existau jucării. Eram bucuroși dacă aveam un brad împodobit cu colaci”, a mai spus actorul.

Stela Popescu: „Am trăit într-o epocă în care părinții nu aveau timp de MoșCrăciun”

Actrița Stela Popescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că, în perioada copilăriei, din cauza războiului, nu exista timp pentru MoșCrăciun, însă mai târziu a învățat să se bucure de sărbătorile de iarnă, pe care anul acesta le va petrece alături de fiica ei.

Stela Popescu și-a amintit de copilăria sa, în care părinții ei nu aveau timp de MoșCrăciun. Din cauza războiului, sărbătorile nu erau sărbătorite.

„Am trăit într-o epocă în care părinții nu aveau timp pentru așa ceva (…) mai târziu ni s-a interzis să facem brad, să mergem la biserică”, a spus actrița.

Cu toate acestea, pentru Stela Popescu,Crăciunul este o sărbătoare veselă, pe care anul acesta o petrece alături de fiica sa, în București.

În ceea ce privește darurile, actrița Stela Popescu a mărturisit că nu își dorește lucruri extravagante. „Bineînțeles că îmi plac rochiile, poșetele, dar orice cadou este frumos”, a mai spus actrița.

Margareta Pâslaru: „Spiritul lui MoșCrăciunni se arată prin fapte bune”

Cântăreața Margareta Pâslaru a declarat, pentru MEDIAFAX, că își va sărbători Crăciunul alături de cei dragi, cu care va depăna amintiri, precizând totodată că spiritulCrăciunului se arată prin fapte bune.

Margareta Pâslaru spune că a crezut întotdeauna că MoșCrăciunexistă.

„Am crezut și cred că MoșCrăciunexistă! Spiritul său ni se arată prin fapte bune, dăruind unii altora bucurii”, a spus cântăreața.

Ea a precizat că nu poate ierarhiza sărbătorile din viața sa, deoarece fiecare dintre acestea a avut propria magie.

Artista a dezvăluit și cum își va petrece sărbătorile din acest an. „Potrivit obiceiului sărbătorim în intimitatea familiei, depănând amintiri despre cei dragi ce ne veghează, din ceruri…”, a spus Margareta Pâslaru.

Ea a subliniat că darul cel mai frumos de Crăciun este „sentimentul iubirii, atenția învelită în căldura statorniciei”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului