Credeați că ați scăpat de apocalipsa din 2012? Calendarul mayaș a fost interpretat ERONAT. Când ar trebui să fie „noul sfârșit al lumii”

Credeați că ați scăpat de apocalipsa din 2012? Calendarul mayaș a fost interpretat ERONAT. Când ar trebui să fie „noul sfârșit al lumii
Publicat: 16/12/2017, 14:37

În 2012, toți locuitorii planetei au asistat, cu diferite stări de spirit, la una dintre cele mai așteptate date ale sfârșitului lumii. Conform interpretării calendarului mayaș, lumea trebuia să se termine pe 21 decembrie acel an. Supraviețuind acelei zile fără să se schimbe ceva, experții a trasat o paralelă între 2012 și 2017. Printre aceștia, există unii care au găsit că Apocalipsa va avea loc pe 21 decembrie, scrie The Siver Times.

Cu doi ani în urmă, susținătorii teoriilor conspirației din întreaga lume afirmau că în 2017 vom vedea planeta Nibiru. Desigur, a mai fost o apocalipsă luna trecută și încă vreo cinci doar anul acesta și nimic nu s-a întâmplat. Inițiatorul ultimei predicții susține că Apocalipsa este aceeași, doar că oamenii nu au observat (deși un eveniment de o asemenea magnitudine ar trece cu greu neobservat).

CITEȘTE CONTINUAREA PE DESCOPERA.RO