Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Cum a ajuns cererea în căsătorie a unui fermier să fie văzută pe Google Maps. Bărbatul a avut un șoc când și-a descoperit surpriza pe hartă

Cum a ajuns cererea în căsătorie a unui fermier să fie văzută pe Google Maps. Bărbatul a avut un șoc când și-a descoperit surpriza pe hartă

Cererea în căsătorie a unui fermier din Germnaia poate fi văzută în întreaga lume cu ajutorul aplicației Google Maps. Bărbatul a scris „Vrei să fii soția mea” pe un teren agricol, cu ajutorul unei semănătoare de porumb.

Steffan Schwarz și-a dorit să-și ceară iubita în căsătorie într-un mod special, dar nu se aștepta ca inițiativa lui să fie văzută în întreaga lume, prin intermediul serviciului de hărți Google, scrie BBC.

Cererea în căsătorie, pe care a scris-o folosind un utilaj agricol se întinde pe întreaga lățime a câmpului de aproape două hectare din Huettenberg, centrul Germaniei.

Schwartz a declarat că nu a avut nici cea mai mică idee despre apariția pe Gooogle a cererii în căsătorie, până să-l anunțe mătușa lui din Canada, care i-a trimis o captură a hărții.

Cum a ajuns cererea în căsătorie a unui fermier să fie văzută pe Google Maps. Cum a pus la cale surpriza

Bărbatul a povestit cum a pus la cale surpriza pentru actuala lui logodnică. După ce a scris mesajul de-a lungul celor două hectare, a păcălit-o pe femeie să folosească drona pentru a urmări mistreți.

„În primă fază iubita mea nu a putut vedea cererea în căsătorie, pentru că drona nu zbura suficient de sus, dar când s-a înălțat suficient și a observat mesajulm a spus imediad DA”, a declarat bărbatul.

Cererea în căsătorie a avut loc în luna mai a naului trecut, iar nunta este programată în iunie anul acesta. Cel mai pribabil drona va fi din nou utilizată, de data aceasta pentru fotografiile de nuntă.

Harta poate fi văzută aici

Inchide