Cum arată iahtul de 300 de milioane de euro pe care l-au cumpărat Brad Pitt și Angelina Jolie

Publicat: 14/09/2014, 15:07
Actualizat: 27/03/2019, 06:37

Potrivit Sunday Mirror, cuplul proaspăt căsătorit va apela la compania italiană Razzardi pentru a îmbunătăți iahtul, care va avea, printre altele, podele de marmură italiană, dar și un sistem de camere de supraveghere pentru a evita fotografiile paparazzilor.

FOTO: mirror.co.uk

Angelina Jolie și Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice „By The Sea”, în Malta. Acest film, scris și regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula „Mr. & Mrs. Smith” din 2005.

Cei doi actori își petrec luna de miere alături de cei șase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

FOTO: mirror.co.uk

Angelina Jolie are o relație de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesioniști. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase