Decizie surprinzătoare a unei tinere anorexice: „La început mi-a fost puțin teamă de el”

Decizie surprinzătoare a unei tinere anorexice: La început mi-a fost puțin teamă de el
Publicat: 04/06/2013, 10:55
Actualizat: 02/08/2014, 12:24

O tânără din SUA, care în trecut suferea de anorexie, a luat o decizie cu care și-a surprins întreaga familie, relatează Daily Mail.

Lizzie Elsburg se va căsători cu un bărbat în vârstă de 28 de ani, bolnav de obezitate morbidă. Cei doi s-au cunoscut în august 2012, când ambii mergeau la o clinică specială pentru tratarea persoanelor cu tulburări de alimentație.

La vremea respectivă, Lizzie cântărea doar 40 de kilograme, în vreme ce iubitul ei, Chris Glasgow, depășea 220 de kilograme.

„La început mi-a fost puțin teamă de Chris. Nu puteam să înțeleg cum poate cineva să ajungă să se îngrașe atât de mult”, a povestit tânăra. „După un timp însă, am început să îmi dau seama ce fel de persoană este. Am înțeles care erau problemele sale pentru că și eu aveam probleme”, a adăugat Lizzie.

Cei doi au început o relație la începutul acestui an și după numai o lună s-au logodit.

„Nu am crezut vreodată că o fată m-ar putea găsi atrăgător, cu atât mai puțin o fată așa frumoasă ca Lizzie”, a mărturisit Chris.

Potrivit sursei citate, tratamentul urmat de cuplu a dat roade, astfel că Lizzie cântărește acum 57 de kilograme, iar Chris a reușit să slăbească 30 de kilograme.

Lizzie și Chris se vor căsători în vara anului 2014.

„Mulți dintre prietenii mei au fost surprinși la început, dar acum sunt fericiți pentru mine. Nimeni nu a spus nimic negativ referitor la felul în care arătăm împreună”, a spus tânăra.