Demi Moore face mărturisiri șocante: Am fost violată la 15 ani iar mama a primit 500 de dolari pentru asta / Copilăria mea s-a sfârșit la 12 ani

Demi Moore face mărturisiri șocante: Am fost violată la 15 ani iar mama a primit 500 de dolari pentru asta / Copilăria mea s-a sfârșit  la 12 ani
Publicat: 24/09/2019, 11:29

Actrița a dezvăluit că la vârsta de 15 ani a fost violată de un bărbat care îi plătise mamei ei alcoolice 500 de dolari pentru a-l lăsa să facă acest lucru.

Celebra actriță americană, care a fost invitată la emisiunea „Good Morning America”, a discutat cu Diane Sawyer este copilăria ei plină de „turbulențe” și incidente îngrozitoare.

Aceasta a povestit că mama ei obișnuia să o ia în baruri încă de când era la începutul adolescenței, cu scopul de a atrage privirile bărbaților.

În ceea ce privește trauma violului, Demi Moore a povestit că într-o seară se dusese acasă unde mama ei o aștepta alături de un bărbat care avea cheile de la casă.

În cartea de memorii „Inside Out”, actrița descrie actul teribil drept „viol și trădare”.

„În adâncul sufletului cred că nu (n. r. nu am fost vândută de mama către bărbatul respectiv). Cred că nu a fost o tranzacție directă, dar tot i-a dat voie să mă atingă și m-a pus în pericol”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii.

Ambii părinți ai actriței au fost alcoolici și de multe ori se mutau dintr-un stat în altul.

De asemenea, se pare că mama ei a încercat că se sinucidă când Demi Moore avea 12 ani iar aceasta a mărturisit că din acel moment a știut: „Copilăria mea se sfârșise”.

În cartea de memorii, Demi relatează: „Următorul lucru pe care mi-l amitesc este faptul că îmi foloseam degetele, degetele mici ale unui copil, să îi scot de pe gât pastilele pe care încercase să le înghită în timp ce tata îi ținea gura deschisă și mă îndruma. Copilăria mea se terminase”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase