Distracție garantată! ZECE LOCURI pe care trebuie să le vizitezi în decembrie

Distracție garantată! ZECE LOCURI pe care trebuie să le vizitezi în decembrie
Publicat: 02/11/2018, 16:42

Din cauza numărului mare de turiști care aleg să își facă vacanțele de Crăciun și de Revelion, decembrie este una dintre cele mai scumpe luni ale anului. Indiferent dacă vrei să te bucuri de festivitățile de sărbători sau să scapi de aglomerație pe o insulă însorită, există numeroase locuri unde poți călătorii în luna decembrie. Distracția este garantată, informează Business Insider.

Iată zece locuri pe care le-ai putea vizita în decembrie:

Miami, SUA

Nici un oraș nu știe cum să petreacă la fel de bine ca Miami, iar în ajunul Anului Nou, orașul ridică ștafeta distracției la un alt nivel. Vei avea parte de petreceri, de la serate spumante pe acoperiși până la petreceri de calitate în South Beach.

Dacă nu ești petrecăreț, stai linițtit. Există o mulțime de alte activități pe care le poți face pentru a-ți ocupa timpul. Este întotdeauna o vreme numai bună de plajă, temperaturile maxime din luna decembrie ajungând, de obicei, la 24 de grade Celsius. Dacă nici plaja nu sună bine pentru tine, principalele obiective turistice din oraș precum Muzeul și Grădinile Vizcaya și Grădina Zoologică găzduiesc evenimente speciale cu tematică de vacanță.

Parcul Național Banff, Canada

Parcul Național din Alberta este una dintre cele mai bune destinații de iarnă din Canada. Parcul de 2.500 de kilometri pătrați devine o zonă a minunilor iernii în fiecare decembrie, vizitatorii fiind uimiți de vârfurile din Munții Stâncoși, de lacurile glaciare și de sălbăticia din jur. Posibilitățile pentru sporturile de iarnă sunt numeroase, de la schi în fiecare dintre stațiunile „Big 3” Banff, patinajul în aer liber până la trasul saniei de câini husky.

Punta del Este, Uruguay

Splendidul oraș-resort Punta del Este, Uruguay, atrage mulțimile bogate din Argentina și Brazilia. Cu hoteluri de lux, cazinouri, restaurante și viață de noapte pe malul mării, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Punta del Este este cunoscută sub numele de „Monaco de Sud”.

Madagascar

Madagascarul este un paradis pentru iubitorii de animale și de natură – potrivit Fundației Mondiale a Wildlife, insula găzduiește 5% din toate speciile de animale și plante de pe Pământ.

La mijlocul lunii decembrie, când sezonul ploios din Madagascar începe, astfel ar fi bine să mergi mai devreme dacă vrei să ai o șansă în plus să ai parte de un cer senin. Dar vremea ploioasă scoate în evidență o activitate sporită pentru unele specii, iar parcurile naționale Andasibe, Mantadia, Isalo și Montagne d’Ambr, oferă oportunități superbe de a vedea specii unice de cameleoni, broaște și șerpi, ca să nu mai vorbim de faimoșii lemuri ai insulei și de copacii baobabi.

Atlanta, SUA

Un alt oraș pe care ar trebui să-l iei în calcul când te gândești la ultima vacanță a acestui an este orașul Atlanta, Statele Unite. Doar metropolele Chicago și New York au mai mulți vizitatori decât acest oraș.

Dacă te hotărăști să mergi aici, trebuie neaparat să vezi: World of Coca- Cola, să faci o vizită pe platourile CNN, să nu ratezi Acvariul Georgia și nu în ultimul rând, Parcul Național Martin Luther King, Jr., care include locuința și biserica faimosului lider pentru drepturile omului.

Bath, Marea Britanie

Orașul pitoresc Bath din sud-vestul Angliei se transformă într-un paradis de vacanță în ultima lună din an, devnind una dintre destinațiile de top pentru Crăciun.

Călătorii vin de departe pentru a vedea populara piață de Crăciun de Bath, unde vânzătorii oferă cadouri de vacanță și mulțimi de cumpărători iau parte la atmosfera de sărbătoare.

Viena, Austria

Dacă vorbim de sărbătoarea Crăciunului, nu putem să nu amintim de capitala Austriei. Crăciunul este unic în Viena.

Pe măsură ce temperaturile scad până la îngheț, Viena prinde viață, deoarece piețele sale legendare de Crăciun se află în centrul atenției. Vinul fiert, castanele prăjite, muzica corului și spectaculoșii brazi de Crăciun, pregătesc scena pentru cumpărătorii care caută cadouri de vacanță unice. Poți consulta un ghid pentru cele mai bune piețe de Crăciun de la Viena aici.

Hong Kong

Decembrie în Hong Kong înseamnă o vreme plăcută, cer senin și o mulțime de culturi.

Hong Kong Winterfest este sărbătoarea unică a Crăciunului, când turiștii rămân uimiți datorită spectacolelor luminoase , artificiilor, cumpărăturilor și mâncărurilor. Dacă rămâi și pentru Revelion, vei dori să te duci la Hong Kong Times Square pentru a te afla în inima festivităților.

Boracay, Filipine

Insula superbă din Boracay este una dintre cele mai populare destinații turistice din Filipine și, pentru un motiv bun – va fi greu să găsești un loc mai bun pentru plajă și bronzat.

Există 13 plaje pe Boracay, adică un turist aventuros ar putea să le încerce pe toate într-o singură vacanță. Vei descoperi repede de ce Boracay este locul favorit al scafandrilor și pentru cei care vor să se bronzeze.

San Antonio, SUA

Sfârșitul anului este momentul perfect pentru a vizita San Antonio, deoarece prețurile hotelurilor scad, dar temperatura rămâne la fel de caldă. Alamo este cea mai mare atracție din oraș și există o mulțime de alte activități care fac ca San Antonio să merite un sejur prelungit.

Localnicii iubesc cartierul Pearl District, care se dezvoltă rapid, datorită combinației de mâncare, cumpărături și artă, la fel ca și râul de 15 kilometri și canalele sale unice, cât și arhitectura. Pentru cei care vizitează prima oară orașul, ar trebui să facă o croazieră pentru un tur ghidat.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția