Elton John și David Furnish s-au căsătorit oficial

Elton John și David Furnish s-au căsătorit oficial
Publicat: 21/12/2014, 16:33

„Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia”, a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăși desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, și bleumarin pentru Elton John.

În fotografie, Elton John, care a anunțat că va „împărtăși momente speciale din timpul căsătoriei” pe rețeaua socială, este așezat lâgă un birou, alături de partenerul său, cu un stilou în mână și un document în față. Cântărețul are o verighetă la mâna stângă.

Printre alte fotografii publicate pe contul său de pe platforma Instagram, sub eticheta #ShareTheLove („să împărtășim dragostea”, n.r.), se poate vedea și invitația trimisă rudelor și prietenilor apropiați. Elton John a invitat circa 50 de persoane la nuntă, printre care s-au aflat, potrivit presei, Victoria și David Beckham și Elizabeth Hurley.

Pe un fundal de trandafiri roșii, sub un D și un E, inițialele prenumelor celor doi miri care au o relație de 21 de ani, se poate citi „Sir Elton John și David Furnish contează pe prezența dumneavoastră pentru celebrarea căsătoriei lor, duminică, 21 decembrie”.

O altă fotografie arată două perechi de pantofi de piele neagră în fața unui șemineu aprins.

„Micii purtători de inele sunt adormiți, iar pantofii lor sunt lustruiți și pregătiți pentru ceremonia de mâine”, a scris, sâmbătă seara, sub această fotografie, cântărețul Elton John care va reveni pe scenă, în Marea Britanie, pentru patru concerte în iunie 2015.

Elton John și David Furnish au doi copii, Zachary, în vârstă de patru ani, și Elijah, în vârstă de doi ani, ambii născuți de mame surogat.

A treia imagine publicată duminică dimineața arată grădina luxoasei reședințe a cântărețului, văzută de la o fereastră de la primul etaj. „Bună dimineața! Este o zi minunată să te căsătorești”, scrie sub fotografie.

Elton John, în vârstă de 67 de ani, un activist pentru drepturile homosexualilor, profita de noua prevedere legislativpă care a legalizat căsătoriile gay în Marea Britanie, intrată în vigoare în martie. În Anglia și Țara Galilor, cuplurile care au încheiat deja o uniune civilă au fost nevoite să aștepte până pe 10 decembrie pentru a transforma relația într-un mariaj.

Simbol al muzicii pop, cu vânzări de circa 250 de milioane de albume în cei peste 40 de ani de carieră, Elton John a declarat, în luna martie, pentru postul TV american NBC: Sunt foarte mândru de Marea Britanie și de legea pe care am vrut-o din prima zi de când suntem împreună”.

David Furnish, în vârstă de 52 de ani, este producăor și regizor de documentare.

„Posibilitatea de a avea o uniune civilă a fost incredibil de progresistă pentru toți cei care au militat pentru asta atât de mult timp, în perioada anilor 1950 și 1960 în Marea Britanie, unde era atât de problematic să fi homosexual și să vorbești despre asta. Era o infracțiune”, a spus Furnish.

Cuplul John – Furnish, care își împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite și sudul Franței, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obținut o uniune civilă, în fața a 650 de invitați, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare.

Elton John s-a declarat bisexual în 1976, la începutul carierei sale, într-o perioadă în care astfel de recunoașteri ale orientării sexuale erau rare. În 1984, cântărețul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorțat patru ani mai târziu. Ulterior și-a recunoscut homosexualitatea și a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor și un luptător contra SIDA.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reușit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea și a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreți ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu șapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite și șase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop și a condus la creșterea popularității pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieții publice și a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârșitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 și a fost numit cavaler în 1998.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri