„Eu i-am oferit droguri puternice lui Amy Winehouse”. Mărturisirea făcută de fostul soț al cântăreței

Eu i-am oferit droguri puternice lui Amy Winehouse. Mărturisirea făcută de fostul soț al cântăreței
Publicat: 23/09/2012, 15:59
Actualizat: 28/03/2019, 19:09

Blake Fielder-Civil a mărturisit într-un interviu recent că el a fost persoana care i-a oferit droguri puternice fostei sale soții, cântăreața Amy Winehouse, informează thesun.co.uk.

Blake, care se confruntă la rândul lui de mulți ani cu dependența de droguri, se afla în închisoare în momentul în care fosta lui soție a murit, în 2011, din cauza consumului de alcool. El spune că s-a simțit ușurat atunci când a aflat că decesul cântăreței Amy Winehouse nu a fost provocat de o supradoză de droguri.

„Nu știu dacă asta mă absolvă de vină sau de responsabilitate. Însă acest lucru înseamnă că nu eu am fost acela care a ucis-o pe fosta mea soție. Eu am fost totuși acela care a adus drogurile în relația noastră. Dar, atunci când au fost publicate rezultatele testelor toxicologice, m-am simțit ușurat să aflu că nu existau urme de droguri în organismul ei”, a spus Blake Fielder-Civil într-un interviu acordat în exclusivitate tabloidului britanic The Sun.

În pofida candorii afișate, Fielder-Civil insistă asupra faptului că vina pentru faptul că a devenit dependentă de droguri îi aparține cântăreței Amy Winehouse.

„Ar fi lipsit de respect să presupunem că Amy era atât de ușor de influențat, încât ar fi luat droguri fără să decidă ea însăși acest lucru. Era, de fapt, foarte puternică și independentă”, a precizat fostul ei soț.

El a insistat asupra faptului că nu drogurile, ci consumul exagerat de alcool a reprezentat adevărata problemă cu care se confrunta Amy Winehouse.

Fielder-Civil se afla într-o închisoare din Leeds, în iulie 2011, când fosta lui soție a murit, în reședința ei din nordul Londrei.

„Credeam că lumea mea s-a sfârșit. Eram ca două boabe într-o singură păstaie”, a spus el.

Neputând să participe la funeraliile cântăreței, Fielder-Civil a organizat o ceremonie în celula lui din închisoare. Condamnat la 14 luni de închisoare, pentru spargerea unei locuințe și amenințări cu o armă de foc, a fost internat de urgență, recent, în urma unei supradoze de droguri și alcool.

Plasat de medicii britanici într-o comă indusă timp de două săptămâni, Fielder-Civil susține că a avut o viziune, în care spiritul lui Amy Winehouse a venit să îl vadă, pentru a îl ajuta să depășească acel moment dificil.

Blake Fielder-Civil, care are un copil cu noua lui iubită, Sarah Aspin, a spus: „Amy a vrut ca eu să trăiesc alături de băiatul meu”.

Blake Fielder-Civil și Amy Winehouse s-au căsătorit la Miami în 2007, iar mariajul lor s-a încheiat printr-un divorț pronunțat în 2009, într-o perioadă în care Blake se afla deja la închisoare.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulți ani cu dependența de alcool și de droguri. Moartea ei a fost una „accidentală” – potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliție -, cauzată de abuzul de alcool.

Fanii și criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv și combinația unică de jazz și soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fără excepție, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieții sale, „Frank” și „Back to Black” – recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, „Back to Black” a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul „21” al cântăreței Adele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului